Fotolijstjes Fiametta

Fotolijstjes "Fiametta"

Ebenholz • Breedte: 45mm • Hoogte: 24mm
Glamour en glamour brengt de fotolijst Fiametta in elke woonkamer. Het frame van echt hout scoort met zijn vorm en kleur en belooft elke kamer een vleugje elegantie te geven. Fiametta, met een hoogte van 24 millimeter en een breedte van 45 millimeter, overtuigt met een speciale mix van goudkleur en de kleur van ebbenhout. Precies dit nobele zwart begint met de volgorde van de vier verschillende gebieden - als een filigraan lijn vormt het zwarte ebbenhout de nobele rand van het frame. Geweldig komt de gouden kleur in het volgende gedeelte van de fotolijst. Op een prachtig gebogen lies is het goud rond, vrouwelijk en extravagant: vage opgenomen punten, gecombineerd met licht getinte houtnerf geven het helder glanzende goud een prachtige natuurlijkheid. Alsof het ebbenhout hier wil concurreren, verschijnt ook dit volgende deel van het frame als een meesterwerk: als fijn fluweel bedekt de kleur het middelste deel van Fiametta. Het goud heeft nog steeds "het laatste woord" - in de vorm van een smalle eindstaaf.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Zomerdag op het zuidstrand van Skagen, 1884 Foxgloves op Dartmoor, 2000 (pastel) Maan stijgt boven de zee Woonkamer met de zus van Menzel Portret van een vrouw, 1910 Rots in Jávea Kruisende lijnen, 1923 Over White II, 1923 Pallanza, Lago Maggiore Een nieuwe en nauwkeurige kaart van de wereld, 1676 (handgekleurde print) De waterlelievijver in de avond Tulpenvelden met de Rijnsburg-windmolen, 1886 Koppel met seks (wc op zijde) Compositie met groot rood vlak, geel, zwart, grijs en blauw, 1921 Snap de zweep, 1872

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Fiametta (AT) Fiametta (DE) Fiametta (CH) Fiametta (GB) Fiametta (US) Fiametta (IT) Fiametta (FR) Fiametta (ES) Fiametta (RU) Fiametta (HI) Fiametta (ZH) Fiametta (PT) Fiametta (JP) Fiametta (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl