Fotolijstjes Enza

Fotolijstjes "Enza"

Eisen • Serie: Foundry • Breedte: 28mm • Hoogte: 30mm
Bijna een knuffelig personage toont de fotolijst Enza. Het oppervlak ziet eruit als bruin fluweel en laat de kijker denken aan de zachte, warme eigenschappen van Enza. Toch is het een echt houten frame, dat een geweldige metgezel is voor elke kunstprint met zijn bijna vierkante vorm. In de hoogte meet Enza 30 millimeter en 28 millimeter breed. Het frame bestaat uit een enkele strook, die haaks wordt bewerkt en waarvan de hoeken enigszins zijn afgerond. Met deze vorm overtuigt Enza met een elegante eenvoud. Dit wordt samengevoegd in een gezellige ronde het fluweelachtige oppervlak. Het is gemaakt op dit frame door verschillende tinten bruin, die werken met heldere effecten zoals lichteffect op een fluweel - een echt artistieke clou van de ontwerper. Deze brede "fluwelen streep" in het midden van het frame Enza wordt opnieuw vergezeld door twee smalle lichtbruine strepen in het bovenste en onderste gedeelte. Deze komen dichter bij het element hout, ze zijn voorzien van een kleine structuur, die gelijk is aan een houtnerf.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Staand vrouwelijk naakt met kousen &39;August Blue&39;, 1896 Portret van Ambrogio Spinola De cuissiers vóór hun lading in de slag bij Austerlitz in 1805, 1878 (voor details zie 83501) Naakt meisje De Grande Odalisque Tijger op het horloge Marie Kroyer ging zitten in de strandstoel in de tuin bij het huis van mevrouw Bendsens The Ancient of Days Studie van een liggende vrouwelijk naakt, 1843 Portret van aartshertogin Maria Antonia van Oostenrijk 1755-1793, de latere koningin Marie Antoinette van Fr The Four Continents - Africa, Europe, Asia, America, Meissen 18th century (porselein) Geel, rood, blauw Adele Bloch Bauer De waterlelievijver

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Enza (AT) Enza (DE) Enza (CH) Enza (GB) Enza (US) Enza (IT) Enza (FR) Enza (ES) Enza (RU) Enza (HI) Enza (ZH) Enza (PT) Enza (JP) Enza (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl