Fotolijstjes Tessa

Fotolijstjes "Tessa"

Schwarz, Silber • Breedte: 49mm • Hoogte: 33mm
De klassieke fotolijst "Tessa" schittert met schitterende lichteffecten in zilver en zwart. Rand, rug en lip zijn met de hand bedekt met bladmetaal. Ze schitteren elegant in een aantrekkelijk contrast met het donkere midden van het gelakte, geboende kader en haar fijne glans. Het nobele montuur met gegaufreerde voet van krijt wordt bewerkt door de beste Italiaanse beeldhouwsters van hun vakgebied. Het combineert goed met traditionele en moderne inrichting met klassieke normen.
Tessa 1
Tessa 3
Tessa 4
Tessa 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De grote rode draak en het beest uit de zee Vertrek van de Jenenser-studenten in de bevrijdingsoorlog De rode boom Kasteel Lichtenberg in Odenwald, 1900 Lading van de Franse kurassiers op Friedland op 14 juni 1807 Der Vesuvius Naakte vrouw in bed, ca.1914 cottage garden Kaart van Atlantis, van 'Mundus Subterraneus', 1665-68 De slaap van de rede brengt monsters (Nr. 43) voort uit Los Caprichos Gravin Olga Shuvalova Fruitmand Weense Staatsopera, ca.1869 Johann Sebastian Bach bespeelt het orgel op de St Thomas School, Leipzig, illustratie van La musique populaire, 1882 Bloemen en insecten, 1711

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Tessa (AT) Tessa (DE) Tessa (CH) Tessa (GB) Tessa (US) Tessa (IT) Tessa (FR) Tessa (ES) Tessa (RU) Tessa (HI) Tessa (ZH) Tessa (PT) Tessa (JP) Tessa (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl