Fotolijstjes Soraya

Fotolijstjes "Soraya"

Antikgold • Serie: Van Gogh • Breedte: 40mm • Hoogte: 23mm
In feestelijk oud goud presenteert de Van Gogh-frameserie het Soraya-model, een gouden frame dat op 23 mm de ruimte in steekt en 40 mm breed is. De vorm van het frame van echt hout is net zo ongecompliceerd als de afmetingen, omdat de stroken met hun decoratieve elementen allemaal op één niveau zijn. In eerste instantie komt de projectie van 23 mm echter van de muur in de vorm van een klein plateau dat naar boven leidt. En tot slot, op het hoogste punt, begint het eerste artistiek vormgegeven gebied in de vorm van een dikke, sierstrip. In twee sierlijke goudstaven is een band geplaatst die een donkere toon heeft gekregen. De glanzende gouden elementen werden vervolgens bovenop geplaatst. Kleine gouden klinknagels stoeien op de achtergrond als kopergravures. Daarna volgen afwisselend twee verschillende decoratieve elementen - ten eerste een floraal rankelement en ten tweede een prachtig afgerond rond element. Dit wordt gevolgd door een eenvoudige goudstaaf van ongeveer de helft van de breedte voordat een delicate, bijna zwarte rand de binnenste staaf begrenst. Deze is op zijn beurt versierd met ornamenten die zijn ontworpen in goud en zwart. Het totaalbeeld biedt de kijker een prachtige, smalle gouden lijst met een heel bijzondere structuur.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Kruisende lijnen, 1923 Frans naaktmodel Indruk, zonsopgang studie van twee mannelijke naakten, c.1900 Indruk: Sunrise, 1872 The Garden of Earthly Delights Lucifer De vernietiging van Herculaneum en Pompeii Improvisatie 26 (roeien) The Grammont Naakt meisje Under the Wave off Kanagawa, 1831-34 (color woodblock print) Vesuvius in Uitbarsting The Pink Peach Tree, 1888 De oorsprong van de wereld

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Soraya (AT) Soraya (DE) Soraya (CH) Soraya (GB) Soraya (US) Soraya (IT) Soraya (FR) Soraya (ES) Soraya (RU) Soraya (HI) Soraya (ZH) Soraya (PT) Soraya (JP) Soraya (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl