Fotolijstjes Ricarda

Fotolijstjes "Ricarda"

Elfenbein mit Silberkante • Breedte: 52mm • Hoogte: 40mm
Wanneer twee heldere componenten, zoals ivoor en zilver, samen verschijnen, geeft het een klassieke uitstraling en finesse, zoals gepresenteerd door de fotolijst Ricarda. Terwijl het frame van 40 millimeter hoog in de kamer uitsteekt, is de breedte 52 millimeter en heeft het een moderne vorm. Drie verschillende stroken vormen het geheel, waarvan de buitenste een rechte, rechthoekige vorm heeft. Dit wordt gevolgd door de andere twee stroken, die beide dezelfde grootte en dezelfde vorm hebben. Ze zijn naar binnen gebogen en vormen bijna een trap die taps toeloopt naar de binnenkant van het beeld. Deze twee binnenlijsten zijn verrijkt met een prachtig helder zilver, waardoor dit deel van het frame glanst. Als u goed kijkt, herkent u bijna penseelstreken die het verloop van het hout duidelijk maken en worden gepresenteerd in iets donkerdere nuances. Precies deze kleurnuance wordt opnieuw opgenomen in de buitenste strook - hier werd de nobele kleur van ivoor toegepast in bekwame effecten.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Effect van de lente, Giverny, 1890 Een wandelpad in Monet's Garden, Giverny, 1902 De ontmoeting van Antonius en Cleopatra Compositie, 1930 (wc en indische inkt) De triomf van Venus Venus bijgewoond door nimfen en cupido's, 1633 Pool in een harem Ezel Fries The Blue Rigi: Lake of Lucerne - Sunrise, 1842 Moonrise bij de zee Man en vrouw, knuffel Geel Rood Blauw De arme dichter The Ancient of Days Soft Hard (Soft Hard) 1927

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Ricarda (AT) Ricarda (DE) Ricarda (CH) Ricarda (GB) Ricarda (US) Ricarda (IT) Ricarda (FR) Ricarda (ES) Ricarda (RU) Ricarda (HI) Ricarda (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl