Fotolijstjes Raffaela

Fotolijstjes "Raffaela"

Eichenfurnier • Breedte: 31mm • Hoogte: 30mm
Rustieke charme omringt de fotolijst Raffaela, die zijn landelijke stijl met zijn eikenfineer-kleurenschema waarmaakt. Eik is de belichaming van kracht en nuchterheid - kwaliteiten die hier zeker kunnen spelen in de context van een foto. De eenvoudige vorm van het echte houten frame biedt een solide basis voor alle soorten afbeeldingen.Raffaela heeft een breedte van 31 millimeter en een hoogte van 30 millimeter, met de bar wordt haaks gewerkt - zonder helling, zonder ornamenten komt Raffaela er uit. De eiken fineer toon vertoont een typische nerf met verschillende lichtere en donkerdere tinten bruin, die in elkaar overgaan. Hoewel Raffaela is voorbestemd voor een samenspel met de landhuisstijl, kan het frame niettemin ook stijlen volgen zoals de trendy Hygge uit Denemarken en de nog populairdere Zweedse Lagom - hier gaat de leefruimte over duurzame en natuurlijke materialen. En dit zijn de kenmerken van de Raffaela-fotolijst - een solide, natuurlijke lijst voor een Scandinavisch tintje in een landelijke sfeer.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Hanka Zborowska met een kandelaar, 1919 Vissersboten op het strand van Les Saintes-Maries-de-la-Mer The Evil Mothers Opening van de General Estates in Versailles, 5 mei 1789, van &39;Historical Tables of the French Revolution&39; Vleugel van een blauwe roller, 1512 (wc op perkament met goud) De fluitles Naakt achterover leunen (Nu Couche de Dos) 1917 Monnik aan zee September Morn De kus Waterlelies, 1916-19 (zie ook detail 382331) Sneeuwstorm in de bergen en rivieren van Kiso, (sanmaitsuzuki - triptiek, yoko-e - horizontaal formaat, kleur houtsnede print) Na het bad, 1890 Landschap van Saint-Rémy Zonnebloem

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Raffaela (AT) Raffaela (DE) Raffaela (CH) Raffaela (GB) Raffaela (US) Raffaela (IT) Raffaela (FR) Raffaela (ES) Raffaela (RU) Raffaela (HI) Raffaela (ZH) Raffaela (PT) Raffaela (JP) Raffaela (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl