Fotolijstjes Palina

Fotolijstjes "Palina"

Pewter • Serie: Ferrosa I • Breedte: 65mm • Hoogte: 35mm
Het decoratieve frame Palina, dat de frameserie Ferrosa in haar programma aanbiedt, presenteert zich met een heerlijk glinsterende glans. Palina is door de ontwerpers ontworpen in de kleur Pewter, een aangenaam grijs met een tinnen karakter. Het werd aangebracht op de echte houten bar van 65x35 mm, waarvan de eenvoud talloze fans zal vinden onder kunstliefhebbers. Terwijl het hoogste punt van de balk aan de bovenrand de kamer in steekt, wordt dit gevolgd door een kleine curve, die op zijn beurt wordt gevolgd door de hoofdbalk als een licht concaaf oppervlak. De ontwerpers werkten onder meer met verschillende nuances, die soms in lichter en soms donkerder grijs op het Palina-frame verschijnen. Verder gebruikten ze accenten in de vorm van opzettelijke gebruikssporen - lichte deukjes in het "blikje" en leeftijdsgerelateerde gaten die hier en daar vakkundig werden verwerkt. Net als bij industrieel ontwerp laat Palina zich zien en kan kunstwerken inlijsten die op dit thema zijn gebaseerd. Kunstliefhebbers komen hier niet alleen aan hun trekken in de moderne fotografie, oudere tijdperken hebben de industrie al ontdekt als een stilistisch motief. Zo komen industriële schilderijen zoals "The Coal Workers" van Paul Monet of zwart-witschetsen als "The fish drying at Scheveningen" van Vincent van Gogh goed tot hun recht in de Palina-lijst.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk



 Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Een krans van bloemen Stilleven met boeken, 1625-30 Zittende vrouw met verhoogde knie Stilleven van bloemen Boomwortels, 1890 Zee-studie in Portscatho, Cornwall, 1901 Twee meisjes met een Oleander Naaktmodel achterover leunen Sterrennacht Bahnhofshalle Lehrter Bahnhof - Aangezien er een tweede, waarschijnlijk dezelfde, grote platformzaal aan de rechterkant van de foto is, kan dit niet het Lehrter Bahnhof in Berlijn zijn.n irissen De lunch: de tuin van Monet in Argenteuil, ca.1873 Ariadne The Artist&39;s Garden in Vetheuil, 1880 Het baduur

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Palina (AT) Palina (DE) Palina (CH) Palina (GB) Palina (US) Palina (IT) Palina (FR) Palina (ES) Palina (RU) Palina (HI) Palina (ZH) Palina (PT) Palina (JP) Palina (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl