Fotolijstjes Moana

Fotolijstjes "Moana"

• Serie: Edge • Breedte: 113mm • Hoogte: 63mm
De ontwerpers van de Moana sierlijst hebben een heel bijzonder designspektakel gecreëerd. Maak het podium vrij voor een ander frame van koninklijke klasse met handgemaakte unieke stukken. Het assortiment van de Edge serie bestaat uit individuele stukken, die op maat gemaakt zijn en dus precies zijn aangepast aan de wensen van elke kunstliefhebber. Als u bijvoorbeeld uw kunstprint over uw ladekast wilt plaatsen, kunt u de lengte van het meubel kiezen, bestellen en Moana wordt rechtstreeks in de ladekast gesneden. Deze meubel- en frame-unit is in alle varianten te realiseren. Maar zelfs kunstafdrukken met eigenzinnige formaten kunnen met de Edge-serie de juiste schilderijlijst voor zichzelf vinden. Naast het nauwkeurig snijden van het echte houten frame, passen de ontwerpers de ornamenten ook pas in de tweede stap toe op de koninklijke klasse. Het wordt met de hand bewerkt, zodat de opstelling exact overeenkomt met die van het Moana frame. Moana is alleen al door zijn laatste afmetingen een echte blikvanger. Terwijl het hoogste houten element 63 mm hoog is, is de breedte van Moanas een indrukwekkende 113 mm, die is uitgerust met verschillende strips. Een aanloop vanaf de buitenrand van het frame met afgeronde stroken, een trog geeft de sprong voor een houten schacht die dik en rond de kamer in duwt. Een smorgasbord van smalle stroken baant de weg naar de binnenkant van de foto. In het hele vooraanzicht valt de hoofdstang plastisch op en wordt meesterlijk omlijst door de verscheidenheid aan staven. Het aan elkaar rijgen van de vele smalle en ietwat dikkere stroken is op zich al een bekwaam ontwerpelement, zodat alleen de verhoogde middenvlecht bij Moana van verdere ornamenten werd voorzien. Een structuur in barokke bloemenstijl siert elk van de vier laatste hoeken. Een palmette die ondersteboven staat, vormt het midden van het decor, bekroond door een object dat zichzelf in de verre hoek van de bar duwt en daar vorstelijk zit. De palmettes begeleiden aan de zijkant verschillende ranken en voluten. Ze lopen taps toe naar het midden van het frame en worden steeds fijner in de uitlopers. Niet alleen dat de ornamenten al effectiever worden door de uitstekende hoofdstang, de ontwerpers hebben ook met de kleuring gewerkt zodat dit het plastic nog meer tot zijn recht laat komen. Hiervoor werd direct een extravagant grijsgroen onder de ornamenten gebracht. Het matgrijs versterkt visueel de decoratieve elementen die erop zijn geplaatst, die op hun beurt een glanzende bronzen tint hebben gekregen. Schaduwspelen in zwart, die de ranken omringen, voegen de kers op de taart toe aan het ruimtelijke effect. Het grijsgroen wordt vaak herhaald op de omringende lijsten en biedt hier en daar een optische beperking. De bronzen kleur is te vinden op de rondingen van de leest. Op deze glanzende oppervlakken zorgen korrels met zwarte verf voor een antieke uitstraling. Klassieke motieven zullen letterlijk hun plaats vinden aan de lijst in Moana.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Garden of Earthly Delights The Artist's Garden in Vetheuil, 1880 Mending the Sail, 1896 Rode cavalerie, 1928-32 Adele Bloch Bauer Rocky Mountain Landscape branding Blond meisje haar haar kammen, 1894 Arnolfini-portret Indruk, zonsopgang Jeugdvrienden Vrouw met een kat, ca.1875 Het paardenbad Aeneas en de Cumaean Sybil Eetkamer in de tuin, 1934-35

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Moana (AT) Moana (DE) Moana (CH) Moana (GB) Moana (US) Moana (IT) Moana (FR) Moana (ES) Moana (RU) Moana (HI) Moana (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl