Fotolijstjes Milena

Fotolijstjes "Milena"

Silber, Gold • Breedte: 48mm • Hoogte: 33mm
De klassieke fotolijst "Milena" van een van de beste framefabrikanten schittert in edel zilver en goud. Het frame van echt hout met kalkbodem is van hoge kwaliteit verijdeld en ingewikkeld gepatineerd. Terwijl de buitenste en binnenste randen worden gedomineerd door een zachte, donkere goudkleur, wordt het middengedeelte in licht, delicaat zilver gehouden. De rechte korrel van het hout lijkt uit elkaar te staan. Fijne spikkels geven "Milena" extra patina. Het kaderprofiel oogt elegant met zijn lichte golven en verspreidt zich bijna geheel met hoekige elementen. "Milena" maakt een hoge kwaliteit en tegelijkertijd een uiterst discrete indruk. De fotolijst harmonieert met vele faciliteiten in klassieke elegantie.
Milena 1
Milena 3
Milena 4
Milena 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Vijver aan de rand van een bos Geel Rood Blauw Gratis Curve to the Point - Begeleidend geluid van geometrische curven, 1925 (inkt op papier) Vesuvius in Uitbarsting Blond meisje haar haar kammen, 1894 Kruisende lijnen, 1923 cottage garden Salomo en de koningin van Sheba, of Esther voor Ahasveros, 1624 De ingang van het Canal Grande, Venetië Zittende vrouw met verhoogde knie Amandelbloesem Kameraden, 1924 Vrouw met een parasol Rode cavalerie, 1928-32 Een Shunga (erotisch schilderij) (inkt op papier)

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Milena (AT) Milena (DE) Milena (CH) Milena (GB) Milena (US) Milena (IT) Milena (FR) Milena (ES) Milena (RU) Milena (HI) Milena (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl