Fotolijstjes Melina

Fotolijstjes "Melina"

Schwarz, Gold • Breedte: 30mm • Hoogte: 12mm
MELINA is een fotolijst gemaakt van echt hout met een krijtwortel, waarvan het uiterlijk bewust is ontworpen, zodat het moeiteloos kan worden geïntegreerd in het interieur van vele tentoonstellingsruimten en privéruimten. Dit wordt verzekerd door het subtiele schilderij van het frame in satijnzwart. De strip in het frame is in gouden kleur gegradueerd. In een uitgebreid productieproces werd de lip verijdeld om een natuurlijke en hoogwaardige look te creëren. Het frame geeft de tentoongestelde kunstwerken een speciale waarde.
Melina 1
Melina 3
Melina 4
Melina 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Naakt achterover leunen (Nu Couche de Dos) 1917 Westfalen Heilige Drie-eenheid (Troitsa) Het schoolexamen Na het bad, 1890 De visie van Tondal Zelfportret met handschoenen Venus van Urbino, vóór 1538 Het tamboerijnmeisje Helgoland in maanlicht The Chess Players, c.1863-67 Erato, the Muse of Lyric Poetry met een putto Zonnebloemen, 1888 Caféterras, Forumplein, Arles, 1888 De grote golf van Kanagawa

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Melina (AT) Melina (DE) Melina (CH) Melina (GB) Melina (US) Melina (IT) Melina (FR) Melina (ES) Melina (RU) Melina (HI) Melina (ZH) Melina (PT) Melina (JP) Melina (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl