Wir sind weiterhin für Sie da und bearbeiten Ihre Bestellungen. - We are still there for you and your orders are being processed.

 door Unbekannt

Fotolijstjes "Maura"

Walnuss • 45mm
De fotolijst Maura presenteert zich als een donkere schoonheid aan de muur. In dit frame van echt hout werden verschillende donkere tonen verwerkt. Bruin en zwart wisselen elkaar af in verschillende nuances - met een totale grootte van 24 millimeter hoog en 45 millimeter breed. Daar is Maura verdeeld in drie verschillende gebieden. In een glanzend zwart toont het bovenste deel van het frame. Als een tong duwt deze balk naar voren en zorgt door zijn afronding voor meer glanseffecten op het oppervlak. Sommige lichtere tinten bruin zijn hier binnengeslopen en verspreiden een bepaalde levendigheid. Een licht aangegeven houtnerf completeert de ronde balk als bovenste conclusie. In hetzelfde kleurenschema is de binnenstrook echter ontworpen, die veel smaller is en dus dient als een filigraan eindstrook aan de rand van de afbeelding. Het binnenste gedeelte van het frame is gemaakt van walnoot. Maar nog nootachtiger Maura is het oppervlakontwerp, dat de ontwerpers ook hebben aangepast aan de walnoot.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken
  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Sower, 1888 Kruisende lijnen, 1923 Huis bij een vijver Het balmaaltijd Apotheose van koning Lodewijk XIV van Frankrijk De oorsprong van de wereld Sterrennacht Geel Rood Blauw Rosa Pfirsichbäume (Souvenir de Mauve) De grote dag van zijn gramschap De arme dichter De lunch: de tuin van Monet in Argenteuil, ca.1873 De Schreeuw Vesuvius in Uitbarsting De schommel

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Leerrahmen (AT) Leerrahmen (DE) Leerrahmen (CH) empty frame (GB) empty frame (US)
 (IT)  (FR)  (ES)  (RU)
 (HI)  (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Leerrahmen (AT) Leerrahmen (DE) Leerrahmen (CH) empty frame (GB) empty frame (US)  (IT)  (FR)  (ES)  (RU)  (HI)  (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl