Fotolijstjes Mailin

Fotolijstjes "Mailin"

Silber ornamentiert • Serie: Nika • Breedte: 58mm • Hoogte: 30mm
De makers van de Mailin fotolijst bedachten een bijzondere kleurencombinatie. Een mix van zilver, rood en sommige elementen in zwart sieren het frame over het hele formaat. Dit wordt bewaard in een ornamentrijk patroon dat een sensatie veroorzaakt op het echte hout. Als een zilveren rand aan de horizon is de buitenste sierlijst van het frame een welkome instap in de verdere volgorde van de verschillende stroken van Mailin. De rand van het frame glanst in sterk zilver, dat hier eindigt met een fijne houten strook in bovenaanzicht. Dit wordt gevolgd door een siervuurwerk van bloemenelementen, leliebladeren, boterbloemen en vergeet-mij-nietjes - bloemen waar je ook kijkt. Dit houtsnijwerk is afwisselend over de bar gerangschikt, wat ondanks de wilde natuur resulteert in een redelijk geordende volgorde. Terwijl hier twee eenvoudige, smalle dubbele stroken samenkomen, komt de conclusie in de vorm van een dunne ornamentstrip naar de binnenkant van de afbeelding. Dit meesterwerk van formele combinatie wordt nog aantrekkelijker gemaakt door het individuele kleurenensemble. Een felrode patina diende als basis voor het frame, dat af en toe charmant schittert op sommige plaatsen, net als de ingebouwde zwarte effecten, terwijl het zilver op de formele ornamenten de glans volledig ontvouwt.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Purple Stocking De dokters bezoeken zijn patiënt, scène uit The Maqamat van Al-Hariri (gouache op perkament) Die Pest kommtnEngels: The Plague is coming Kruisende lijnen, 1923 Mijmering, Korenveld onder onweerswolken, 1890 Amandelbloesem Handtekening brief aan Claude Monet, 21 juli 1920 Geboorte van Venus Moonrise bij de zee De taart De geboorte van Venus Liggend semi-naakt masturberen, 1912-1913 Danaë Portret van aartshertogin Maria Antonia van Oostenrijk 1755-1793, de latere koningin Marie Antoinette van Fr

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Mailin (AT) Mailin (DE) Mailin (CH) Mailin (GB) Mailin (US) Mailin (IT) Mailin (FR) Mailin (ES) Mailin (RU) Mailin (HI) Mailin (ZH) Mailin (PT) Mailin (JP) Mailin (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl