Fotolijstjes Maike

Fotolijstjes "Maike"

Antik Grün mit Gold • Serie: Auretta • Breedte: 44mm • Hoogte: 28mm
Met het Maike-model heeft de Auretta-frameserie een frame aan haar assortiment toegevoegd dat, dankzij een groen-gouden mengsel, een speciaal schilderijframe vertegenwoordigt. Deze mix verandert de echte houten bar met de afmetingen van 44x28 mm in een majestueus frame dat menig kunstkenner zijn eigen zou willen noemen. Kiest u voor Maike, dan zijn er tal van mogelijkheden om verschillende werken in te lijsten. Kunstliefhebbers gebruiken ook graag bijpassende kleurkaders voor hun favoriete motieven, en voor Maike zijn werken met de groen-gouden mix bijzonder geschikt. Met een donkergroen, zoals versierd door het frame, hebben veel verschillende schilders te allen tijde gemaakt, zodat er tal van foto's zijn. Als je het goud meteen wilt opnemen, zijn de werken van de impressionist Vincent van Gogh aan te bevelen. Sommige van zijn foto's combineren de kleuren van het frame, "Groen tarweveld met cipres", "Glade in een park" of "De zaaier". Maar zijn collega Claude Monet herkende dit kleurenspel ook, in zijn werken "De Gele Iris" of "De Kerk van Varengeville" ontmoeten groen en goud in de mooiste vorm. Maike is ook blij met werken in complementaire kleuren - het beste voorbeeld is Gustav Klimt's "Bauerngarten", wat een combinatie!
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Staande vrouw in het rood Twee knuffelende vrouwen Handtekening brief aan Claude Monet, 21 juli 1920 Mending the Sail, 1896 Buffetkast met bordstandaard, 1915 (walnoot) Vrouw tussen bloemen, ca.1900 (lithografie op zijde fluweel) Kruisende lijnen, 1923 Naakt meisje The Purple Stocking De dokters bezoeken zijn patiënt, scène uit The Maqamat van Al-Hariri (gouache op perkament) Die Pest kommtnEngels: The Plague is coming Mijmering, Korenveld onder onweerswolken, 1890 Amandelbloesem Geboorte van Venus

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Maike (AT) Maike (DE) Maike (CH) Maike (GB) Maike (US) Maike (IT) Maike (FR) Maike (ES) Maike (RU) Maike (HI) Maike (ZH) Maike (PT) Maike (JP) Maike (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl