Fotolijstjes Lucilla

Fotolijstjes "Lucilla"

Eiche-Furnier • Breedte: 48mm • Hoogte: 20mm
Als je een liefhebber bent van de goede, oude eik, zul je echt genieten van de fotolijst Lucilla. Lucilla is gemaakt van eikenfineer en heeft ook kenmerken die kenmerkend zijn voor het eikenoppervlak. Slagen en stralen, die dwars op de richting van de groei van het hout lopen, zogenaamde bliksemschichten, zijn in dit frame te vinden, evenals de zogenaamde stralen van hout, die de lichtere gebieden in de korrel vormen. Lucilla kan zijn prachtige kenmerken presenteren als een houten frame met een hoogte van 20 millimeter en een breedte van minimaal 48 millimeter. Met trots kan deze levensechte fotolijst een verscheidenheid aan foto's absorberen. Omdat Lucilla barst van de natuurlijkheid, zijn hier ook motieven uit de natuur, velden, bossen en weiden te vinden. Dit speciale houten frame biedt een natuurlijke sfeer, bijvoorbeeld voor impressionisten als Vincent van Gogh of Claude Monet met hun interpunctie landschappen. Lucilla zal ook harmoniëren met werken uit de romantiek, scènes van Caspar David Friedrich zullen zich comfortabel voelen in een lichte houten omgeving.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De triomf van Venus Venus bijgewoond door nimfen en cupido's, 1633 Pool in een harem Ezel Fries The Blue Rigi: Lake of Lucerne - Sunrise, 1842 Moonrise bij de zee Man en vrouw, knuffel Geel Rood Blauw De arme dichter The Ancient of Days Soft Hard (Soft Hard) 1927 The Garden of Earthly Delights The Cannon Shot, c.1680 Paradise Lost: Fall of the rebel angels, Grootmoeder met drie kleinkinderen

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Lucilla (AT) Lucilla (DE) Lucilla (CH) Lucilla (GB) Lucilla (US) Lucilla (IT) Lucilla (FR) Lucilla (ES) Lucilla (RU) Lucilla (HI) Lucilla (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl