Wir sind weiterhin für Sie da und bearbeiten Ihre Bestellungen. - We are still there for you and your orders are being processed.

 door Unbekannt

Fotolijstjes "Luciana"

Schwarz, Silber • 46mm
De klassieke fotolijst "Luciana" zet diep, glanzend zwart in contrast met prachtig zilver. Het exclusieve model is van Italiaans meesterlijk vakmanschap en is gemaakt van hoogwaardig handgemaakt. Het oppervlak van het frame van echt hout met kalkbodem is afgewerkt in het ontwerp van de schaallak. Hierdoor straalt het frame discreet in elegant zwart. De fijne, eng ontworpen versiering van de lip is bedekt met bladmetaal in helder helder zilver. Het interessante contrast tussen donkerzwart en helder zilverkleur wordt versterkt door het matte patina van de groef. De drie ontwerpelementen samen resulteren in een meesterlijk dieptewerking van het kaderprofiel. Zo worden kunstwerken en schilderijen kunstzinnig gepresenteerd.
Luciana 1
Luciana 3
Luciana 4
Luciana 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken
  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De keizer Napoleon in zijn studie aan de Tuileries De rozen van Heliogabalus Napoleon De Alpen oversteken op 20 mei 1800 The Ancient of Days Kruisende lijnen, 1923 Twee mannen die de maan overdenken Sterrennacht Skaters racen op de ijsbaan in Davos, Zwitserland De Zwerver boven de Zee van Mist Soft Hard (Soft Hard) 1927 De laatste voor, 1895 Vrouw in het maanlicht, detail van de Symfonie van de Maan, 1899, polyptych door Plinio Nomellini Grote blauwe paarden van Franz Marc (1880-1916), olieverf op doek, 1911 Lente in Barbizon, 1868-73 Vrouw met een kat, ca.1875

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Luciana (AT) Luciana (DE) Luciana (CH) Luciana (GB) Luciana (US)
Luciana (IT) Luciana (FR) Luciana (ES) Luciana (RU)
Luciana (HI) Luciana (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Luciana (AT) Luciana (DE) Luciana (CH) Luciana (GB) Luciana (US) Luciana (IT) Luciana (FR) Luciana (ES) Luciana (RU) Luciana (HI) Luciana (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl