Wir sind weiterhin für Sie da und bearbeiten Ihre Bestellungen. - We are still there for you and your orders are being processed.

 door Unbekannt

Fotolijstjes "Lorna"

Brushed silver • 42mm
Vierkant, praktisch, artistiek - dat is de fotolijst Lorna. 42 mm, het frame van echt hout is zowel in de breedte als in de hoogte. En op dit hele houten oppervlak pasten de ontwerpers de kleur zilver geborsteld toe. Het zilver is een zeer heldere, bijna glinsterende, witte klei, die de grote glanseffecten op het frame van Lorna biedt. Ontwerpelementen werden hier ingebed in de vorm van geborstelde lijnen. De nuances van de lijnen variëren van wit tot licht tot donkergrijs. Hier geborsteld was diagonaal ten opzichte van de kaderrails. Slagen, geborsteld als fijn haar, zijn soms eenzijdig, soms diagonaal diagonaal gerangschikt. Dit geeft een effect alsof hier vaardige potloodmarkeringen zijn getekend. Minder met de liniaal, meer als een handgetekende schets. Bij het snijden op de gewenste maat worden de horizontaal en verticaal verlopende stroken op elkaar gemonteerd zodat deze lijneffecten elkaar ontmoeten aan het einde van de strook zodat ze naar elkaar toe lopen. Bij Lorna hebben de ontwerpers duidelijk aan alles gedacht.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken
  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Zittende vrouw met opgetrokken benen Adele Herms Waterlelies, 1916-19 (zie ook detail 382331) De geboorte van Venus In de wintertuin, 1879 Kruisende lijnen, 1923 The Dream of the Fishermans Wife Een pelikaan en andere vogels bij een zwembad, bekend als 'The Floating Feather', c.1680 Het bezoek Caféterras, Forumplein, Arles, 1888 Regenseizoen in de tropen Poppy Field Dans in de Moulin de la Galette Liggend vrouwelijk naakt Ontwerp voor de tragedie Heilige Drie-eenheid (Troitsa)

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Lorna (AT) Lorna (DE) Lorna (CH) Lorna (GB) Lorna (US)
Lorna (IT) Lorna (FR) Lorna (ES) Lorna (RU)
Lorna (HI) Lorna (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Lorna (AT) Lorna (DE) Lorna (CH) Lorna (GB) Lorna (US) Lorna (IT) Lorna (FR) Lorna (ES) Lorna (RU) Lorna (HI) Lorna (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl