Fotolijstjes Loredana

Fotolijstjes "Loredana"

Weiß Gold • Breedte: 44mm • Hoogte: 25mm
Perfectie in vorm en kleur combineert de fotolijst Loredana zelf. Net als een meesterwerk zelf werd het hout hier verwerkt. Met een breedte van 44 millimeter en een hoogte van 25 millimeter heeft Loredana een echt houten frame gecreëerd dat zijn effect niet alleen in de majestueuze kleurencombinatie van wit en goud, maar ook door de combinatie van gebogen en hoekige richels ontwikkelt. Aan het uiteinde van het frame begint de witte, gebogen balk. Het wit toont verschillende lichte en donkere tinten, maar neemt het patroon van houtnerf door vaardige verfapplicatie. Voor een ruimtelijke diepte in het beeld zelf zorgt voor een volgende inkeping van het hout, die al de gouden kleur van de vierkante binnenbalk toont. De aanwezigheid van schaduwen maakt dit deel een beetje donkerder, maar verandert in een helder, glanzend geel goud op de richel in het frame. De harde rand straalt op zijn beurt ronduit en geeft Loredana een zeer nobele charme. In deze context voelen buitengewone kunstwerken bijzonder goed aan.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Glacons, 1880 Naakt meisje Korenveld met kraaien branding The Origin of the World, 1866 Dame in geel, 1899. Zonlicht Heet streven, 1894 Mooie prinses Waterlelies: Green Reflections, 1914-18 (linker en rechter gedeelte) Een onweersbui onder de top, ca.1830 (houtsnede) The Great Wave off Kanagawa uit de serie '36 Views of Mt. Fuji ', 1831 (handgekleurde houtblokkenprint) Het hart van de Andes Vrouw met een kat, ca.1875 De grote golf van Kanagawa

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Loredana (AT) Loredana (DE) Loredana (CH) Loredana (GB) Loredana (US) Loredana (IT) Loredana (FR) Loredana (ES) Loredana (RU) Loredana (HI) Loredana (ZH) Loredana (PT) Loredana (JP) Loredana (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl