Fotolijstjes Liviana

Fotolijstjes "Liviana"

Gold mit Ornament • Serie: Senelar • Breedte: 25mm • Hoogte: 28mm
Klassiek antiek - dit is de structuur van de fotolijst Liviana dar. Het Parthenon van de Akropolis in Athene, met zijn kolommen en een laatste fries, toont ook Liviana-klassieker in de stijl van de Griekse oudheid. Op het echte houten frame met de afmetingen van 25 millimeter breed en 28 millimeter hoog, de kleine "arcade" plaats. Dit is slechts een van de verschillende sierreeksen die Liviana op zichzelf verenigt. Alles bij elkaar zijn ze te zien in een antiek goud, dat soms de roodbruine achtergrond flitst. Deze slijtage is opzettelijk en verbetert de antieke sfeer. Net als het fries van een tempel begint het frame bovenaan - in glanzende gouden kleur vormt het de bovenrand. Dit wordt gevolgd door de genoemde "colonnade" - naar achteren verschoven, dit gebogen strookgedeelte is voorzien van kleine, opgestelde gouden pilaren, die doen denken aan hun opstelling van de kolommen van het Parthenon. De basis hiervoor is een smalle strook hieronder, die aansluit op een andere, bezet met goud glanzende klinknagels eindstaaf.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Stilleven met peren en wijnglas Stilleven van fruit en noten op een stenen richel Naakte vrouw in een landschap Sterrennacht De val van Icarus Vrouw met een kat, ca.1875 De visie van Tondal Eiger, Mönch en Jungfrau boven de mistige zee De Seine op Point du Jour, 1877 Looptijd, ca.1912 Pan, 1899 Amandelbloesem The Blue Rigi: Lake of Lucerne - Sunrise, 1842 Circe biedt de beker aan Ulysses, 1891 Hypnose

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Liviana (AT) Liviana (DE) Liviana (CH) Liviana (GB) Liviana (US) Liviana (IT) Liviana (FR) Liviana (ES) Liviana (RU) Liviana (HI) Liviana (ZH) Liviana (PT) Liviana (JP) Liviana (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl