Fotolijstjes Karlotta

Fotolijstjes "Karlotta"

Antikschwarz mit Silberkante • Serie: Monda • Breedte: 17mm • Hoogte: 17mm
Karlotta is een ander frame uit de Monda-serie, dat niet alleen indruk maakt met zijn delicate vorm, maar ook met zijn stijlvolle kleuren gemaakt van antiek zwart met een zilveren rand. Galerijen en kunstcollecties zullen van dit frame genieten, omdat het verschillende manieren biedt om kunstvoorwerpen in te lijsten. Dankzij kleur en vorm kan Karlotta elk kunstwerk inlijsten. Kenners die graag een symbiose vormen tussen de lijst en de kunstdruk, kiezen het beste voor motieven waarin zwart en zilver een grote rol spelen. Naast schetsen en tekeningen van verschillende kunstenaars, zijn zwart-wit foto's hier natuurlijk bijzonder effectief. Wie houdt van bijzondere motieven en deze wil combineren met zwart en zilver, moet eens kijken naar het stilleven van de barokkunstenaar Willem Claez. Heda heeft aanbevolen. De motieven van zijn werken over maaltijden passen heel goed bij de Karlotta-lijst - borden, kannen en kommen in glorieus zilver op een meestal donkere achtergrond. Een goed voorbeeld is zijn "Stilleven met oesters", dat in combinatie met Karlotta nauwelijks te verslaan is. Maar omdat de diversiteit van het frame zo groot is, kunnen tal van andere kunstenaars en werken even goed overweg met het ontwerp, zodat iedereen zijn favoriete motief kan inlijsten.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Vertumnus, 1591 Johannes de Doper van het altaarstuk van Isenheim, ca.1512-16 Oriental Nude Zelfportret, 1889 De oorsprong van de wereld Soft Hard (Soft Hard) 1927 Pastoraal landschap Samson en Delilah Olijfolie, plaat 12 uit New reperta &39;gegraveerd door Philips Galle, c.1580-1605 Stille nacht, 1891 De bedreigde zwaan De kus Waterlelies, 1916-19 (zie ook detail 382331) Mending the Sail, 1896 Saint John the Baptist in de wildernis

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Karlotta (AT) Karlotta (DE) Karlotta (CH) Karlotta (GB) Karlotta (US) Karlotta (IT) Karlotta (FR) Karlotta (ES) Karlotta (RU) Karlotta (HI) Karlotta (ZH) Karlotta (PT) Karlotta (JP) Karlotta (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl