Fotolijstjes Jonna

Fotolijstjes "Jonna"

Weiß • Serie: Nika • Breedte: 88mm • Hoogte: 38mm
Jonna is een witte fotolijst met een trotse breedte van 88 mm, waardoor de echte houten lijst een geschikt accessoire is voor kunstliefhebbers. Bijna ontworpen door kunstenaars, boeit Jonna niet alleen met de opeenvolging van stroken en de gravures die erop zijn vereeuwigd, maar ook met de individuele kleuren met heldere, vrolijke nuances. Dit kleurenmengsel, zoals aangebracht op het hout, is zacht, warm en glanzend. Het is minder een reflecterende hoogglans dan een schuimende, matte glans die een weldadig gevoel geeft. Het boterachtige wit domineert het hele frame. Het wordt aangevuld met een lichtgrijs aan de bovenkant van het frame en verrijkt met vrolijke zalmkleurige elementen. Zwarte stippen, die toevallig op het frame zijn gebracht, betekenen een speciale truc. Deze strekken zich uit van de golvende eindstaaf aan de buitenrand en gaan over het volgende eenvoudige oppervlak door naar de eerste smalle ornamentstaaf. Hier gaan ze naar de witte, brede bar met houtsnijwerk van laurierblaadjes. Ten slotte knipperen ze vanaf de twee smalle richels die naar binnen leiden. In het totaalbeeld zijn de punten nauwelijks merkbaar, maar ze moeten hun steentje bijdragen om het perfecte kader te creëren.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
omhoog Kaart van de Slag bij Trafalgar, uitgegeven door William Blackwood and Sons, Edinburgh und London, 1848 (handgekleurde gravure) Kleine zeemeermin, door Hans Christian Andersen (1805-75) Anjer, lelie, lelie, roos Roses, of The Artists Wife in the Garden in Skagen De omhelzing. Schilderij van Egon Schiele De ontvoering van Europa Malcesine aan het Gardameer Compositie, 1930 (wc en indische inkt) Dans in de Moulin de la Galette De Parijse bloemenmarkt Het Silvaplana-meer in de herfst White Clematis, 1887 Baai van Cannes, ca.1937 Hoofd van een boerenmeisje, ca.1880

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Jonna (AT) Jonna (DE) Jonna (CH) Jonna (GB) Jonna (US) Jonna (IT) Jonna (FR) Jonna (ES) Jonna (RU) Jonna (HI) Jonna (ZH) Jonna (PT) Jonna (JP) Jonna (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl