Fotolijstjes Herta

Fotolijstjes "Herta"

Antikgold • Breedte: 64mm • Hoogte: 16mm
Klassiek antiek goud maakt van de fotolijst Herta een blikvanger in elke fotogalerij. Omringd door dit frame van echt hout krijgt elk beeld karakter - of het nu schilderijen in olie, acryl of waterverf zijn, of foto's in kleur of zwart-wit. Het kleurenschema is een roodachtig goud, waardoor de binnenste en de buitenste smalle rand van het frame donkerder worden weergegeven met een bepaalde hoeveelheid licht in de kamer. De ornamenten op de middelste brede kaderrand krijgen echter een gouden gloed, die vooral de gravures benadrukt. Hier staan ovale decoraties strak op elkaar, wat resulteert in een barokke stijl als geheel. Zoals het barok betaamt, moet het niet alleen een weelderig ontwerp hebben, maar ook in de kopie zelf: aan de ene kant is een prachtig echt hout voor het frame geselecteerd en aan de andere kant zorgen de afmetingen voor een prachtige grootte. Met een breedte van 64 millimeter en een hoogte van 16 millimeter zorgt de fotolijst Herta voor een feestelijke uitstraling van elke foto.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Effect van de lente, Giverny, 1890 Een wandelpad in Monet's Garden, Giverny, 1902 De ontmoeting van Antonius en Cleopatra Compositie, 1930 (wc en indische inkt) De triomf van Venus Venus bijgewoond door nimfen en cupido's, 1633 Pool in een harem Ezel Fries The Blue Rigi: Lake of Lucerne - Sunrise, 1842 Moonrise bij de zee Man en vrouw, knuffel Geel Rood Blauw De arme dichter The Ancient of Days Soft Hard (Soft Hard) 1927

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Herta (AT) Herta (DE) Herta (CH) Herta (GB) Herta (US) Herta (IT) Herta (FR) Herta (ES) Herta (RU) Herta (HI) Herta (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl