Fotolijstjes Grace

Fotolijstjes "Grace"

Schwarz • Serie: Finn • Breedte: 44mm • Hoogte: 24mm
Een frame als een zwarte balk, zo presenteert de Finn frame-serie het Grace-model. Grace is een frame in letterlijke zin - het omlijst het gewenste motief met een donkere balk, niets meer en niets minder. Het zijn juist zulke kaders die sommige kunstwerken vakkundig moeten omringen met een zwarte houten balk van 44 mm breed. Grace heeft geen franjes nodig, hier tellen het hout en de kleur zwart. Door deze buitengewone eenvoud komen liefhebbers van zwart-witfotografie hier aan hun trekken, maar ook tekeningen en schetsen in houtskool, lood of krijt hebben in Grace een geweldige figuur geslagen. Deze zwarte lijst is gemaakt voor de klassiekers uit de Renaissance. Vakkundig ensceneert hij de werken van Albrecht Dürer, die uitblinken in detail en fijnheid. "De jonge bruine haas", "Rhinocerus" of "De biddende handen" zijn hier naar behoren ingelijst. Naast de beroemde "Vetruvmann" van Leonardo da Vinci, kunnen "Het Laatste Avondmaal" en vooral "Mona Lisa" ook goed overweg met dit zwarte, eenvoudige montuur. Als je andere klassiekers met Grace wilt omlijsten, raden we Michelangelo's "The Creation of Adam" of Raphael's kleine engel van de Sixtijnse Madonna aan.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Fruittaarten, 1882 Onder de Sierra Nevada, Californië Hypnose De verdrijving van de duivels uit Arezzo, 1297-99 De waterlelievijver met de Japanse brug De hand van de mens. Het terras in Saint-Germain, lente The Terrace, Annecy Moonrise bij de zee Naakte vrouw in bed, ca.1914 Kirchenallee in St. Georg, Hamburg (pastel op papier) The Lady from the Sea, 1896 De rozen van Heliogabalus De achterkant van 29 Hanbury Street, de moordsite van Annie Chapman door Jack the Ripper, 1888, De geboorte van Venus

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Grace (AT) Grace (DE) Grace (CH) Grace (GB) Grace (US) Grace (IT) Grace (FR) Grace (ES) Grace (RU) Grace (HI) Grace (ZH) Grace (PT) Grace (JP) Grace (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl