Fotolijstjes Gabriella

Fotolijstjes "Gabriella"

Schwarz, Silber • Breedte: 64mm • Hoogte: 48mm
De exclusieve fotolijst "Gabriella" in barokstijl is ontworpen door Italiaanse beeldhouwers en buitengewoon indrukwekkend. Het echte houten frame met nobele reliëf, bewegende krijtbasis heeft een extra hoge vouw. Het oppervlak is gemaakt van roodachtig poliment, zwart geglazuurd en discreet opnieuw ingewreven. De intense, donkere tint geeft "Gabriella" een bijzonder krachtig effect. De rijk gedecoreerd met fijne ornamenten randen zijn met de hand bedekt in Schabin met bladmetaal. Ze bieden een fris, gouden contrast met de diepe donkere tint. Haar subtiele patina herstelt tegelijkertijd de harmonie met het dominante zwart.
Gabriella 1
Gabriella 3
Gabriella 4
Gabriella 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Lezen, 1865 De strijdwagenrace Een tijger die worstelt met een slang Huis met klokkentoren Dood van de Gezegende Ludovica Albertoni, uit de Altieri-kapel, 1674 (marmer) Liggend vrouwelijk naakt Stilleven met oesters, een roemer, een citroen en een zilveren schaal Jongen in een rood gilet, c.1775-80 Staand naakt met hoed De grote golf van Kanagawa De boot ophalen, het strand van Valencia Paradise Lost: Fall of the rebel angels, Verzending Plymouth Sound Grote salon met orgel Liggende vrouwelijke act met gespreide benen

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Gabriella (AT) Gabriella (DE) Gabriella (CH) Gabriella (GB) Gabriella (US) Gabriella (IT) Gabriella (FR) Gabriella (ES) Gabriella (RU) Gabriella (HI) Gabriella (ZH) Gabriella (PT) Gabriella (JP) Gabriella (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl