Fotolijstjes Franziska

Fotolijstjes "Franziska"

Braun mit Schwarz und Goldkante • Serie: Antiko • Breedte: 15mm • Hoogte: 15mm
Minimalisme in zijn mooiste vorm komt tot uiting in de Franziska-schilderijlijst, die wordt gepresenteerd door de Antiko-kaderserie. De makers hebben niet meer dan 15 mm in de maat van het frame gezet, zowel in de breedte als in de lengte. De afgeronde hoofdbalk verdeelt deze afmetingen in het midden met twee begeleidende randen. De bovenste is een smalle balk met een rechte hoek, terwijl de onderste een hoek van ongeveer 45 graden maakt met de binnenkant van de foto. Ook dit driedelige ensemble heeft van de ontwerpers drie verschillende kleuren gekregen. In dit opzicht delen bruin, zwart en goud het Franziska-frame. Ze wisselen vakkundig om de beurt. Een matzwart op de buitenste balk start het optische spektakel. De ronde rand in het midden toont het warme bruin. Dit wordt op zijn beurt afgewisseld met zwarte elementen die een houtnerf reproduceren in de vorm van horizontale lijnen. De volgende inkeping kreeg een matzwarte afwerking. Dit versterkt de diepte van de groef, zodat de daaropvolgende goudstaaf visueel nog sierlijker opvalt van het bruinzwarte duo. Maar ook hier hebben de ontwerpers de kans niet gemist om een structuur te voorzien met extra accenten waar Franziska bijzonder goed in is.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Malcesine aan het Gardameer Boerenbruiloft Drie gelukkige jongens, 1889 White Clematis, 1887 De kus Landschap van Saint-Rémy Vespasienne (openbaar urinoir) op de Grands Boulevards, Parijs, ca.1900 Soft Hard (Soft Hard) 1927 De grote golf van Kanagawa Jongen met een kraai Antibes, de roze wolk, 1916 Hylas en de nimfen Reclining Semi-Nude (Masturbating), 1912-13 (sanguine op papier) Dante en Virgil De ekster

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Franziska (AT) Franziska (DE) Franziska (CH) Franziska (GB) Franziska (US) Franziska (IT) Franziska (FR) Franziska (ES) Franziska (RU) Franziska (HI) Franziska (ZH) Franziska (PT) Franziska (JP) Franziska (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl