Fotolijstjes Fioretta

Fotolijstjes "Fioretta"

Celadon Grün • Breedte: 39mm • Hoogte: 39mm
Terwijl de vorm van de Fioretta-sierlijst de neiging heeft gereserveerd te zijn vanwege het rechthoekige frame van echt hout in een vierkante vorm, presenteert de kleur daarentegen een ongebruikelijke stijl. De balk, die aanvankelijk grijs was gekalkt, kreeg een laagje groene Celadon. Celadon is een grijsgroen dat in de middeleeuwen als glazuur op Chinese keramiek terechtkwam. Door de grijze kleurcomponent is Celadon Green een subtiele tint, die zich daardoor goed kan aanpassen aan bijna alle andere kleuren, tinten en nuances. Fioretta toont zich onopvallend in een volle laag Celadon aan de kijker, die kan genieten van een vriendelijke en zeer natuurlijke schilderkader. Bij Fioretta hebben de ontwerpers verdere accenten gelegd in de vorm van zeer dun aangebrachte donkergroene lijnen die parallel lopen aan de houten strip. Een donkerbruin en een licht sneeuwwit vormen daarentegen extra accenten op de randen van Fioretta, die bijna op kleurschuring lijken, maar zo vakkundig zijn aangebracht als kleur dat ze in het algemene beeld op beoogde leeftijdseffecten lijken. Dit geeft op zijn beurt het schilderijframe een karakter van Shabby-Chick, dat vertrouwt op deze opzettelijk gecreëerde tekenen van slijtage en het frame tot leven brengt. Met de gerichte kleuren heeft dit frame geen ornamenten nodig.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Portret van Madame Rimsky-Korsakov (1833-78) Nee Varvara Dmitrievna Mergassov, 1864 Liggend semi-naakt masturberen, 1912-1913 Twee knuffelende vrouwen naakte waarheid Portret van aartshertogin Maria Antonia van Oostenrijk 1755-1793, de latere koningin Marie Antoinette van Fr The Flower Girls Twee meisjes The Purple Stocking The Ancient of Days Oude huizen in Krumlov De Bergrede De omhelzing. Schilderij van Egon Schiele Malcesine aan het Gardameer Oude molen Compositie VIII Schilderkunst van Vassily Kandinsky (of Wassily Kandinski of Kandinskij, 1866-1944). 1915 Sun. 201x140 cm New York, Guggenheim Museum

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Fioretta (AT) Fioretta (DE) Fioretta (CH) Fioretta (GB) Fioretta (US) Fioretta (IT) Fioretta (FR) Fioretta (ES) Fioretta (RU) Fioretta (HI) Fioretta (ZH) Fioretta (PT) Fioretta (JP) Fioretta (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl