Fotolijstjes Feline

Fotolijstjes "Feline"

Gold / Rot durchgerieben • Serie: Van Gogh • Breedte: 24mm • Hoogte: 22mm
De Van Gogh kaderserie met het Feline model presenteert een zeer fijne gouden lijst. Bij 22 mm steekt het hoogste punt de ruimte in en ook het vooraanzicht heeft van de ontwerpers minimaal 24 mm breed gekregen. Desalniettemin leefden de ontwerpers hierop, zowel door de toevoeging van verschillende goudnuances als door de verdeling van de verschillende sierlijsten, waardoor Feline ondanks de smalle afmetingen een barokke lijst is. Als achtergrond is gekozen voor een rode klei, die zich op sommige plaatsen door de wrijvingstechnologie op sommige plaatsen onderscheidt van het goud. Anders overheerst het sterke gele goud, dat hier en daar donkerbruin is als contrast. De framehoogte begint aan de buitenrand met zijn 20 mm, die als een plat vlak de ruimte in steekt en de eerste smalle goudstaaf in het vooraanzicht laat zien. Dit wordt gevolgd door een veel fijnere, meer naar binnen gerichte richel voordat het grootste deel zich presenteert in de vorm van een concaaf oppervlak. Hier verschijnen voor het eerst de rode doorsteekelementen. Na nog een smalle goudstaaf ingebed in twee bruine lijnen, is er een binnenrand met zeer filigraan gouden klinknagels die een perfecte afwerking vormen.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Gezicht op Dresden door Moonlight Landschap van Saint-Rémy Twee snijden zonnebloemen School van Athene, van de Stanza della Segnatura, 1510-11 The Fall of the Rebel Angels, 1562 Geografie van planten in tropische landen, een studie van de Andes, getekend door Schoenberger und Turpin, gedrukt door Langlois, Parijs De grote rode draak en de vrouw gekleed met de zon The Fall of the Rebel Angels Portret van de danser Aleksandr Sacharov De Zwerver boven de Zee van Mist De Perzische Prins Humay ontmoeting met de Chinese prinses Humayun in een tuin, ca. 1450 Moa, 1911 Improvisatie nr. 19, 1911 Elegie The Balloon, 1878

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Feline (AT) Feline (DE) Feline (CH) Feline (GB) Feline (US) Feline (IT) Feline (FR) Feline (ES) Feline (RU) Feline (HI) Feline (ZH) Feline (PT) Feline (JP) Feline (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl