Fotolijstjes Dalila

Fotolijstjes "Dalila"

Grüngrau • Serie: Brittany • Breedte: 29mm • Hoogte: 53mm
In de favoriete kleur van Loriot komt de Dalila-fotolijst langs - weet je, het is een grijs, maar eerder een groenachtig grijs - en het is dit specifieke kleurenschema dat dit echte houten frame siert. Dalila heeft een breedte van smalle 29 millimeter en steekt in hoogte 53 millimeter uit de muur. Wie zijn muren siert met Dalila, heeft een zeer eenvoudige vorm in de vorm gekozen. Tijdens de verwerking van het hout werd bovenop en in het midden op ronde staven geplaatst, terwijl voor de conclusie bij de afbeelding in een rechte balk werd gekozen. Veel meer aandacht trekt met dit smalle kader de toegepaste kleur. Het groenachtige grijs van Loriot tekent hier in donkere en lichtere tinten over het frame. In het proces verschijnt een houtnerf, waarop de kleuren eruit zien als afgepeld. Deze armoedige meid, zoals je de stijl voor thuis getrimde woonaccessoires noemt, is opzettelijk. Het wordt enerzijds versterkt door bruine tinten, alsof het hout erdoorheen glanst, anderzijds door zwarte vlekken, hier en daar aangebracht.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Garden of Earthly Delights Indruk: Sunrise, 1872 Liggende vrouwelijke act met gespreide benen The Blue Rigi: Lake of Lucerne - Sunrise, 1842 Stilleven met komkommers en tomaten Kruisende lijnen, 1923 Kasteel Lichtenberg in Odenwald, 1900 De Salle des Saisons in het Louvre De terugkeer van de kudde naar de schaapskooi Naakt onder bomen De grote golf van Kanagawa Vrouw Naakt Liggend op haar maag The Dream of the Fishermans Wife Hypnose Maaswerk van de Campanile van Giotto, Florence, van `The Seven Lamps of Architecture &39;door John Ruskin, gegraveerd door James Charles Armytage (ca.1820-97) gepubliceerd 1894 (gravure)

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Dalila (AT) Dalila (DE) Dalila (CH) Dalila (GB) Dalila (US) Dalila (IT) Dalila (FR) Dalila (ES) Dalila (RU) Dalila (HI) Dalila (ZH) Dalila (PT) Dalila (JP) Dalila (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl