Fotolijstjes Arielle

Fotolijstjes "Arielle"

Grau gekalkt • Serie: Ambiente 2 • Breedte: 63mm • Hoogte: 32mm
In de trendy Shabby Chick presenteert de fotolijst Arielle zich met een indrukwekkende grootte van 63 millimeter breed en 32 millimeter hoog. Aangepast aan de Shabby-stijl, wordt hier een natuurlijke toon gekozen, die het frame Arielle zijn natuurlijke karakter geeft. Een witgekalkt, lichtgrijs maakt het frame een allrounder - het past zich aan zowel de vintage als de landhuisstijl aan, stopt even voor moderne gebouwen als voor klassieke woonplanken. Terwijl iets donkerdere tinten te zien zijn in het grijs van het middenkaderhout, geven de ondergrondse kleuren in Shabby-stijl van de binnen- en buitenafwerking deze speciale eigenschap. De oude getrimde stijl, die de schijnbaar schilferende verf aan het frame leent, is niet alleen opzettelijk, maar gewenst en geliefd in veel inrichtingsstijlen. De houten strook in witgekalkt grijs is veelzijdig als woonaccessoire en als kader zelf.Het warme hout en het lichtgrijze geven het kader een huiselijke persoonlijkheid - allerlei motieven voelen zich thuis in Arielle.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Vesuvius in Uitbarsting De gitarist Sterrennacht The Dream of the Fishermans Wife Adele Bloch Bauer Onbekende afbeelding 372331 Looptijd, ca.1912 Doodvuren dansen rond het gekalmde schip, scène uit 'The Rime of the Ancient Mariner' door ST Coleridge, door ST Coleridge, uitgegeven door Harper und Brothers, New York, 1876 (houtgravure) The Ancient of Days The Garden of Earthly Delights Korenveld met cipressen The Fall of the Rebel Angels Naakt meisje Madonna of the Yarnwinder Man in Oosterse kleding

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Arielle (AT) Arielle (DE) Arielle (CH) Arielle (GB) Arielle (US) Arielle (IT) Arielle (FR) Arielle (ES) Arielle (RU) Arielle (HI) Arielle (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl