Fotolijstjes Annabella

Fotolijstjes "Annabella"

Maron-Gold • Breedte: 95mm • Hoogte: 72mm
De fotolijst Annabella is gemaakt van klassiek kostbaar hout. Het is met de hand gemaakt en elk detail is uitgebreid bewerkt. Hij maakt indruk met hoge kwaliteit en precisie. De versiering weerspiegelt de Venetiaanse barokke stijl op een unieke manier. Mediterrane kunstwerken of klassieke schilderijen, het kader Annabella benadrukt de eigenaardigheden van de verschillende portretten. De rand van het frame is bewerkt met de Schabin-technologie en het frame-oppervlak van het Italiaanse frame van echt hout is in de was gezet. De fotolijst geeft een exclusieve charme aan grote gangen, hotellobby's of musea. De perfecte afwerking van het donkere hout en de gouden decoraties maken het frame Annabella tot een echte parel en blikvanger.
Annabella 1
Annabella 3
Annabella 4
Annabella 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Portret van de hertogin van Beaufort, c.1775-1780 Schilderij van het graf van de duiker van de zuidelijke begraafplaats in Paestum, 480-470 voor Christus Naakt onder bomen zelfmoord Arnolfini-portret Leila, 1892 De Zwerver boven de Zee van Mist Zonnebloemen, rozen en andere bloemen in een kom, 1886 Hypnose. 1904 (fotogravure) De slaap van de rede brengt monsters (Nr. 43) voort uit Los Caprichos Portret van Carlo Broschi, genaamd 'Il Farinelli', Italiaanse castratozanger Alchemilla en Roses, 1999 Moeder en kind Vrouw die op kousen zet Portret van een jong meisje met bloemen, ca.1490

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Annabella (AT) Annabella (DE) Annabella (CH) Annabella (GB) Annabella (US) Annabella (IT) Annabella (FR) Annabella (ES) Annabella (RU) Annabella (HI) Annabella (ZH) Annabella (PT) Annabella (JP) Annabella (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl