Fotolijstjes Amilie

Fotolijstjes "Amilie"

Graublau mit Gold • Serie: Aura • Breedte: 15mm • Hoogte: 15mm
Grijsblauw met goud - dat was een andere kleur van de ontwerpers van de Aura-frameserie. Het model dat was uitgerust met deze kleurenmix heet Amilie en heeft de smalle afmetingen van 15x15 mm. In het vooraanzicht komt van bovenaf een ronde balk tevoorschijn die het prachtige grijsblauw in zijn mooiste facetten laat zien. De ontwerpers hebben ook verschillende grijstinten in dit model verwerkt. Dit wordt gevolgd door een naar binnen gebogen staaf van dezelfde breedte als de voorganger. Deze had dezelfde grijsblauwe tint gekregen, maar was ook overschilderd met een flinterdun lichtblauw. Het lichtblauwe lijkt bijna vaag, wat op deze diffuse manier op een kleurverloop lijkt. Het uiteinde van het interieur wordt gevormd door een drievoudige strip, waarbij het midden weer het blauw opneemt. De andere twee zeer delicate randen glanzen in een glanzend, sterk goud. Het blauw en het goud vullen elkaar aan, dus de ene kleur versterkt de andere in intensiteit. Het is precies dit fenomeen dat het Amilie-frame zo speciaal maakt. Dit wordt ook erkend door kunstkenners die altijd op zoek zijn naar een geschikte setting voor hun favoriete motieven. Liefhebbers van de werken van Vincent van Gogh komen aan hun trekken bij Amilie, aangezien de impressionist precies deze complementaire mix van goud en blauw tot thema heeft gemaakt in veel foto's.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Staande vrouw in het rood Twee knuffelende vrouwen Handtekening brief aan Claude Monet, 21 juli 1920 Mending the Sail, 1896 Buffetkast met bordstandaard, 1915 (walnoot) Vrouw tussen bloemen, ca.1900 (lithografie op zijde fluweel) Kruisende lijnen, 1923 Naakt meisje The Purple Stocking De dokters bezoeken zijn patiënt, scène uit The Maqamat van Al-Hariri (gouache op perkament) Die Pest kommtnEngels: The Plague is coming Mijmering, Korenveld onder onweerswolken, 1890 Amandelbloesem Geboorte van Venus

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Amilie (AT) Amilie (DE) Amilie (CH) Amilie (GB) Amilie (US) Amilie (IT) Amilie (FR) Amilie (ES) Amilie (RU) Amilie (HI) Amilie (ZH) Amilie (PT) Amilie (JP) Amilie (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl