Fotolijstjes Alison

Fotolijstjes "Alison"

Weiß • Breedte: 100mm • Hoogte: 65mm
Wie het romantisch leuk vindt, zal de vier muren graag versieren met de fotolijst Alison. Dit frame van echt hout heeft een voorliefde voor de romantiek, niet alleen vanwege de kleuren en geïntroduceerde effecten, maar ook vanwege de mooie vorm. Hoewel de hoogte van Alison 65 millimeter is, kan hij zichzelf met ten minste 100 millimeter breed een indrukwekkend frame noemen. De breedte is verdeeld in drie gebieden. Het kruisensemble begint met een opvallende stijgende golf bovenaan. Vanaf daar daalt het af naar een naar binnen gebogen gebied, dat op zijn beurt wordt gestopt door een balk zo smal als een adem van niets. Een afgeronde balk vormt uiteindelijk de conclusie binnenin. In dit geheel is het hout behandeld met een wit lakwerk dat een matte afwerking geeft. Dromerig en romantisch, zoals het is voor Shabby, worden hier elementen gebruikt die tekenen van veroudering aangeven - lichte slijtage van verf op de hoeken en randen van Alison.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Naakt meisje Soft Hard (Soft Hard) 1927 Portret van Jeanne Hebuterne in een grote hoed, ca.1918-19 Waterslangen I, 1904-07 De engel des doods, 1890 Vaas met bloemen Een toren van blauwe paarden, 1913 Francis I aan het sterfbed van Leonardo da Vinci, 1828 Een wandelpad in Monet's Garden, Giverny, 1902 De Zwerver boven de Zee van Mist De oogsters The Deluge The Seasons: Autumn, 1896 Madonna of the Yarnwinder De zondagjager

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Alison (AT) Alison (DE) Alison (CH) Alison (GB) Alison (US) Alison (IT) Alison (FR) Alison (ES) Alison (RU) Alison (HI) Alison (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl