Fotolijstjes Adelia

Fotolijstjes "Adelia"

Weiß mit Goldkante • Breedte: 31mm • Hoogte: 15mm
In één oogopslag in de oude kast van de boerderij van oma's goede, oude servies die doet denken aan de fotolijst Adelia. Omdat wit met gouden rand niet alleen de kleur van dit frame is, maar ook de klassieker onder fijne porseleinen schalen is en altijd is geweest. Wat soepbord, koffiepot en jus van bekende porseleinfabrieken zijn, Adelia is de gouden randklassieker onder de fotolijsten. De strook van echt hout van 15 millimeter hoog en 31 millimeter breed wordt in een sneeuwwitje gehouden. Zowel de kleur zelf als het gladde oppervlak benadrukken hier het porseleinkarakter. De eenvoudige vorm toont zich ook prinselijk: het brede witte oppervlak wordt alleen vergezeld door de binnenste strook, die het uiteinde van het framevlak vormt in zijn gouden randgoud. Helder en vriendelijk als het frame Adelia in zijn afwerking lijkt, zal het grote glans in de woonkamer brengen. Adelia is een woonaccessoire dat niet alleen allerlei afbeeldingen kan dragen, maar tegelijkertijd in harmonie met het koffiefeest - frame en servies kunnen hier gezamenlijk verschijnen.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Stilleven met komkommers en tomaten Jurisprudenz 1903-1907 Geografie van planten in tropische landen, een studie van de Andes, getekend door Schoenberger und Turpin, gedrukt door Langlois, Parijs Lilith Gouden zomer, Eaglemont La Toilette, 1891 (olie op papier op kaart) Vissers op zee Gedeelte van het manuscript van de Sonate van Beethoven in A, Opus 101 (pen en inkt) Liggende vrouwelijk naakt Portret van een onbekende man, 1524 Winterlandschap, 1909. Een wandeling op het strand Bottle and Rod II, 2012 (acryl op canvas) Postkantoor Spaarbank, Wenen, ontwerp met detail van de gevel, ca.1904-06 (kleurpotlood) Golgotha of, De weg naar Calvarie, 1889

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Adelia (AT) Adelia (DE) Adelia (CH) Adelia (GB) Adelia (US) Adelia (IT) Adelia (FR) Adelia (ES) Adelia (RU) Adelia (HI) Adelia (ZH) Adelia (PT) Adelia (JP) Adelia (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl