Fotolijstjes Abela

Fotolijstjes "Abela"

Rotbraun mit Silberkante • Breedte: 44mm • Hoogte: 25mm
Of Bourgondië, Bordeaux of Chianti - de fotolijst Abela introduceert zichzelf met het temperament van een nobele druppel. De kleur roodbruin met zilveren randen doet denken aan een volle rode wijn, geserveerd in fijn kristalglas. Zijn intense rode wijn toont Abela in de incisie tussen de twee bars, van waaruit het frame is bewerkt. De blikvanger in het wijnrood is een getrokken lijn, die in een lichtere schaduw rood opvalt en zo de twee balken visueel begrenst. Zoals in een gevuld wijnglas, giet het roodbruine van hier op de gebogen bovenste balk naar de bovenkant van het frame - waar het uiteindelijk eindigt in zilver en opnieuw een associatie met het kristalglas mogelijk maakt. Ook op de onderste, randstrook - deze wordt ook gehouden in een heldere zilveren toon, die zich uitstrekt met een beetje rood tot paars. Het hele kleurenschema van Abela is een kunstwerk op zichzelf - die evenveel plezier heeft in rood als in rode wijn, wordt Abela aanbevolen aan het hart.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Maan stijgt boven de zee Sweet Solitude, 1919 Sterrennacht Tree of Life (Stoclet Fries) Zelfportret met opstaande blote schouder, 1912 Jongen in een rood gilet, c.1775-80 Extase van St.Teresa marmeren detail van 968 Nimfen en Satyr Na het bad De grote rode draak en de vrouw gekleed met de zon Het berouw, 1875 Kruisende lijnen, 1923 Mending the Sail, 1896 Fish Magic Zelfportret met sigaret

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Abela (AT) Abela (DE) Abela (CH) Abela (GB) Abela (US) Abela (IT) Abela (FR) Abela (ES) Abela (RU) Abela (HI) Abela (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl