Wat betekenen de verschillende kwaliteitsclassificaties?


Hoewel we onszelf altijd de hoogste kwaliteitsstandaarden opleggen, kan de kwaliteit van een afdruk lichtjes afwijken, afhankelijk van het origineel, uw gekozen printmedium en andere factoren. Daarom hebben we een calculator in het bestelproces geïntegreerd, die toont hoe uw gekozen parameters het drukresultaat kunnen beïnvloeden. Aangezien woorden zoals "perfect", "goed", "voldoende" of "onvoeldoende" altijd een beetje subjectief zijn, volgt hier een overzicht van wat de afzonderlijke kwaliteitsclassificaties inhouden:

Perfect: Toegegeven, deze kwaliteitsclassificatie spreekt voor zichzelf, want "perfect" betekent inderdaad dat er feitelijk geen verschil met het origineel valt te onderscheiden. Tenzij u toevallig een expert in schilderen en kunstgeschiedenis bent, zal het u wellicht zelfs niet opvallen dat dit een kopie is.

Heel goed:Er zijn nauwelijks verschillen waarneembaar vergeleken met het origineel. Eigenlijk zullen alleen kunstfanaten met heel kleine kamers zich zorgen moeten maken dat het schilderij er minder goed zal uitzien dan de versie met kwaliteitsniveau "perfect", want kleine afwijkingen zijn alleen echt zichtbaar vanop een afstand kleiner dan 15 cm. Als je 30 cm of meer van het schilderij af staat, kan je het verschil niet zien.

Goed: Zonder directe vergelijking is de kwaliteit van de afdruk nog steeds meer dan voldoende. Voor afstanden dichter dan 15 cm, kan u wat wazigheid zien. Er kunnen kleine afwijkingen zijn voor details die kleiner dan 5 mm zijn. Van een afstand van 70 cm of meer zijn er geen verschillen merkbaar met het origineel of kwaliteitsniveau "perfect".

Voldoende: Voor waterverf schilderijen of impressionistische werken die eigenlijk geen scherpe lijnen hebben, is het resultaat nog steeds voldoende op dit kwaliteitsniveau. Maar bij schilderijen zonder zachte overgangen en met scherpe lijnen, willen we toch adviseren om deze bestelling niet te plaatsen zonder onze klantendienst te raadplegen. Indien u ons contacteert, zullen we proberen om een bevredigende oplossing voor uw probleem te vinden.

Laag: Als de calculator tot dit onaangename verdict komt, neem dan alstublieft contact met ons op, want deze afdruk zou niet in overeenstemming zijn met de standaarden die we onszelf opleggen. We zullen alles in het werk stellen om een manier te vinden om het printresultaat te optimaliseren. We vragen u om ons te contacteren in deze gevallen, om alle teleurstellingen aan uw kant te vermijden.

Jules Bastien Lepage / Oktober
Jules Bastien Lepage / Oktober
Comanche Feats of Horsemanship, 1834-35 Stilleven: vaas met korenbloemen en klaprozen, 1887 Liggende vrouw Sterrennacht over de Rhône, 1888 The Sailing Boat, Evening Effect, 1885 irissen De platen uit het eerste boek van de De Humani Corporis Fabrica Een aap die rookt en drinkt met een uil Zittend vrouwelijk naakt Naakt uitgerekt op een stuk doek De oorsprong van de wereld Indruk, zonsopgang Losladers in Arles, 1888 Geboorte van Venus Cattlemarkt op Maria Plain, 1837 Wilde papavers, dichtbij Argenteuil Landschap met nimfen en saters, 1623 De vrouw met de parkiet The Starry Night, juni 1889 De Greifswald-markt De handel Olieverf op doek. Madrid, Prado Museum. Liggende vrouwelijke act met gespreide benen Genealogische stamboom van de familie Rougon-Macquart Regatta op het Canal Grande ter ere van Frederik IV, koning van Denemarken The Garden of Earthly Delights


Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Meisterdrucke Österreich Meisterdrucke Deutschland Meisterdrucke Schweiz Meisterdrucke Great Britain Meisterdrucke United States
Meisterdrucke Italia Meisterdrucke France Meisterdrucke España Meisterdrucke Россия
Meisterdrucke भारत Meisterdrucke Português

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Meisterdrucke Österreich Meisterdrucke Deutschland Meisterdrucke Schweiz Meisterdrucke Great Britain Meisterdrucke United States Meisterdrucke Italia Meisterdrucke France Meisterdrucke España Meisterdrucke Россия Meisterdrucke भारत Meisterdrucke Português


(c) 2020 meisterdrucke.nl