Fotolijstjes Natalina

Fotolijstjes "Natalina"

Rost • Serie: Foundry • Breedte: 45mm • Hoogte: 21mm
Wie zijn nieuw verworven kunstdruk vakkundig wil inlijsten, kan niet mis gaan met een bruin echt houten frame. De fotolijst Natalina is zo'n lijst, die door zijn vorm en zijn kleur een metgezel is voor de meest verschillende kunststijlen, zodat hij deze bij elke schilder, met alle kleuren en met alle motieven kan opnemen. De grootte van het frame is vrij smal 21 millimeter hoog en 45 millimeter breed. De balk wordt haaks en met licht afgeronde randen bewerkt. Over het gehele oppervlak kreeg het een donkerbruine kleur, die op zijn beurt verschillende lichte en donkere tinten vertoont, die in een speciale vorm werden aangebracht. Een filigraan, zwarte lijn begint aan de uiteinden van het frame, gevolgd door stroken lichtbruin aan de boven- en onderkant en eindigt in het midden met een groot donkerbruin oppervlak. Hier zijn verschillende geluiden die eruit zien als kleine eilandjes in de zee - alleen volledig in het bruin gehouden.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Vrouwelijk hoofd (La Scapigliata) De negende golf De boot ophalen, het strand van Valencia Moeder Mushroom met haar kinderen, ca.1900 The Cannon Shot, c.1680 Aanbidding der herders, 1642 Portret van Edith, de vrouw van de kunstenaar, 1915 Helgoland in maanlicht Zomeravond op Skagens Beach. Anna Ancher en Marie Krøyer lopen samen. zelfmoord The Seasons: Autumn, 1896 De bedreigde zwaan Naakt voor een spiegel, 1934 Geboorte van Venus The Siren (Green Abyss) 1893

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Natalina (AT) Natalina (DE) Natalina (CH) Natalina (GB) Natalina (US) Natalina (IT) Natalina (FR) Natalina (ES) Natalina (RU) Natalina (HI) Natalina (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl