Fotolijstjes Meike

Fotolijstjes "Meike"

Weiß • Breedte: 20mm • Hoogte: 32mm
"Meike" is een klassieke fotolijst in een unieke tint wit en ivoor. Het smalle, antislipprofiel van echt hout is geglazuurd met een satijnen afwerking. De licht afgeronde randen samen met het heldere uiterlijk creëren een zacht uiterlijk. De mooie houtnerf is duidelijk zichtbaar en geeft de structuur en uitdrukking "Meike". Het frame harmonieert prachtig met traditioneel elegante of moderne inrichting in warme kleuren. Hij inventariseerde veel kunstwerken op een aantrekkelijke manier en is met name geschikt voor schilderijen met een delicate slag en subtiele kleuren. Het eenvoudige, vriendelijke kader brengt ook certificaten en certificaten tot hun recht.
Meike 1
Meike 3
Meike 4
Meike 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Naakt meisje Sterrennacht Indruk: Sunrise, 1872 Portret van Jeanne Hebuterne in een grote hoed, ca.1918-19 The Starry Night, juni 1889 Palace of Pond, Royal Gardens in Sevilla Nadat de zon ondergaat Christus in Limbo Hypnose. 1904 (fotogravure) Twee snijden zonnebloemen The Garden of Earthly Delights The Dream of the Fishermans Wife Tuintafereel met de sfinx in maanlicht, Act II scène 3, decorontwerp voor 'The Magic Flute' door Wolfgang Amadeus Mozart (1756-91) voor het operahuis van Berlijn, 1816, Murnau, Burggrabenstrasse De taart

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Meike (AT) Meike (DE) Meike (CH) Meike (GB) Meike (US) Meike (IT) Meike (FR) Meike (ES) Meike (RU) Meike (HI) Meike (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl