Fotolijstjes Manuela

Fotolijstjes "Manuela"

0 • Breedte: 24mm • Hoogte: 15mm
Helder en vriendelijk is de Manuela-fotolijst, die is ontworpen in een houtsoort die doet denken aan els of Douglas-spar - een warm, helder okerkleurig hout dat gezelligheid verspreidt en zich vakkundig aanpast aan elke stijl van leven. De afmetingen van dit eenvoudige frame zijn 24 millimeter breed en 15 millimeter hoog. Terwijl Manuela horizontaal in hoogte is, is de breedte van het frame gebogen, waardoor het huiselijke karakter van Manuela wordt verbeterd. Een zeer lichte korrel, die parallel loopt aan de houten stroken, onthult verschillende nuances van els of Douglas fir tone en ademt iets levendiger in het frame. Zo kunnen levendige motieven worden gekozen, die hun plaats aan de muur moeten vinden met het frame Manuela. Licht hout past zich aan elke stijl van kunst aan - ongeacht welke kunst de voorkeur heeft, Manuela brengt het werk in zijn voordeel - van abstract, tot fotografie en surrealisme, tot werken uit de Biedermeier-periode, de Renaissance of zelfs wild impressionisme.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Fish Magic Kruisende lijnen, 1923 De grote rode draak en de vrouw gekleed met de zon Soft Hard (Soft Hard) 1927 Twee mannen die de maan overdenken Jonge haas The Rock Needle and the Porte d'Aval, c.1885 Amandelbloesem De gitarist Geel Rood Blauw The Little Valley Etruskische musici, kopie van een fresco uit de 5e eeuw voor Christus in het graf van de luipaard in Tarquinia Compositie, 1930 (wc en indische inkt) Bomen en kreupelhout, 1887 Liggend naakt

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Manuela (AT) Manuela (DE) Manuela (CH) Manuela (GB) Manuela (US) Manuela (IT) Manuela (FR) Manuela (ES) Manuela (RU) Manuela (HI) Manuela (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl