Fotolijstjes Kathrin

Fotolijstjes "Kathrin"

Braun • Serie: Sevilla • Breedte: 80mm • Hoogte: 51mm
Met de schilderijlijst Kathrin uit de serie Sevilla komen kunstliefhebbers aan hun trekken, die graag hun favoriete foto's presenteren in zware, donkere houten lijsten. Het frame van 80x51 mm overtuigt door zijn breedte, maar vooral ook door het sublieme bruin, dat dankzij verschillende stroken ook in verschillende tinten wordt gebruikt. Terwijl de twee ronde stroken, die naar buiten gebogen zijn, lichter bruin zijn, zijn de binnenste delen gehuld in donkerbruin verhoogd. Over het geheel genomen ziet Kathrin er dus erg levendig uit, net zo levendig als de ouderdom die de ontwerpers het frame hebben gegeven met behulp van verschillende accenten. De ontwerpexperts hadden duidelijk plezier met het professioneel bedekken van het hout met verschillende krassen, deuken en gaten. Deze effecten geven het montuur een eerbiedwaardige uitstraling, waarmee Kathrin vooral scoort bij vrienden van weleer. Deze kunstliefhebbers vinden ook de juiste motieven voor Kathrin. Zo zouden de barokschilders Peter Paul Rubens en Rembrandt van Vijn als kunstenaars blij zijn geweest met dit raamwerk voor hun weelderige werken. Het maniërisme daarentegen brengt de artistieke "zware kost" van El Greco of Hieronymus Bosch prachtig naar voren in de context van Kathrin.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Geel Rood Blauw Lilith Lesbische geliefden Stilleven met wijn en kastanjes Halfnaakte vrouw met hoed, 1911 Portret van Jeanne Hebuterne in een grote hoed, ca.1918-19 De schommel De brug van Europa Zelfportret met handschoenen The Soul of the Rose, 1908 Het portret van Giovanni Arnolfini en zijn (Het huwelijk van Arnolfini) Kleinkinderschule in Amsterdam Zelfportret in zijn Atelier, ca.1884 Kameraden, 1924 Circe, ca.1889

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Kathrin (AT) Kathrin (DE) Kathrin (CH) Kathrin (GB) Kathrin (US) Kathrin (IT) Kathrin (FR) Kathrin (ES) Kathrin (RU) Kathrin (HI) Kathrin (ZH) Kathrin (PT) Kathrin (JP) Kathrin (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl