Fotolijstjes Jolanda

Fotolijstjes "Jolanda"

Schwarz • Breedte: 65mm • Hoogte: 45mm
Een floraal meesterwerk is de fotolijst Jolanda. Net als de barok presenteert dit frame van echt hout zich met een framehoogte van 45 millimeter en een breedte van 65 millimeter. Op deze breedte zijn alle ornamenten verwerkt, wat Jolanda de barokstijl geeft. De volumineuze designelementen liggen op de middelste houten strip en worden vergezeld door smallere strips aan de boven- en onderkant. Verbeelding kent geen grenzen bij het bepalen van de ornamenten. Dit kunnen zowel lelies als wilde geesten zijn. De basiskleur van het frame is zwart, maar in de nuance is het licht zwart, bijna grijs. Matt is zo opgewonden over al het laatste van Jolanda dat hier en daar tekenen van slijtage zijn die kleuren onthullen zoals een licht groenachtig grijs, een glanzend wit, maar ook een goudgeel. Hoewel deze laag op de buitenpanelen zijn, worden ze toegepast op de versterkte lelies en geesten en geven Jolanda een groot contrast.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Geschätzte Produktionszeit;
2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Het treinstation, Redfern De waterlelievijver Andromeda, 1869 Marie-Antoinette van Lorraine-Habsburg, koningin van Frankrijk en haar kinderen Naaktmodel achterover leunen Stilleven van fruit en noten op een stenen richel Bloeiende appelboom tarwegebied Lente, 1912 Een nieuwe en nauwkeurige kaart van de wereld, 1676 (handgekleurde print) Palace On Sea, Frankrijk, 2009 Apple boom Effect van de lente, Giverny, 1890 Rosa Lumila Herfst op de Seine, Argenteuil

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Jolanda (AT) Jolanda (DE) Jolanda (CH) Jolanda (GB) Jolanda (US) Jolanda (IT) Jolanda (FR) Jolanda (ES) Jolanda (RU) Jolanda (HI) Jolanda (ZH) Jolanda (PT) Jolanda (JP) Jolanda (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl