Fotolijstjes Isabella

Fotolijstjes "Isabella"

Antikschwarz, Gold • Breedte: 104mm • Hoogte: 65mm
De antieke look van het luxueus gepatineerde frame van echt hout, Isabella, is gemaakt met behulp van historische vakmanschapstechnieken, zodat de fijn gesierde framestrook is geverfd op een kalkbasis in traditionele scheuroptica en de lip handmatig is bedekt met bladmetaal. Dit barokke lijst is gemaakt om een waardig uiterlijk te geven aan de grote werken van oude meesters. Het is "groot" om vrij letterlijk te nemen, omdat met meer dan tien centimeter breed en corresponderende hoogte Isabella ideaal is voor grote formaten.
Isabella 1
Isabella 3
Isabella 4
Isabella 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Soft Hard (Soft Hard) 1927 Odalisque Ruiters op het strand, 1902 Bloemen op het terras Levitatie (The Blind II) Allegorie van de filosofie, 1502 Telemachus en de Nimfen van Calypso, 1782 Naakt meisje Dans in de Moulin de la Galette vertrekken Laat de kleine kinderen naar mij toe komen De oorsprong van de wereld Geel, rood, blauw Kruisende lijnen, 1923 Portret van Jeanne Hebuterne in een grote hoed, ca.1918-19

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Isabella (AT) Isabella (DE) Isabella (CH) Isabella (GB) Isabella (US) Isabella (IT) Isabella (FR) Isabella (ES) Isabella (RU) Isabella (HI) Isabella (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl