Fotolijstjes Frida

Fotolijstjes "Frida"

Antique Silver • Serie: Allegra • Breedte: 29mm • Hoogte: 18mm
Als Frida geen fotolijst was, zou ze een juweel in een mooie doos zijn. Dit echt houten frame fascineert met zijn uitgebreide afwerking, die de kijker doet denken aan een juweel gemaakt van antiek zilver. Dit is precies het kleurenschema dat het frame heeft gekregen en toont op zijn grootte van 29 millimeter breed en 18 millimeter hoog op drie verschillende strips. Eerst werd de achtergrond van het frame Frida verwerkt met een donkere toon. Hier en daar flitst het een beetje glanzend en suggereert een lichte hoeveelheid gouden kleur. De middelste balk wordt omlijst door twee licht uitstekende delen - aan de boven- en onderkant vormen ze de conclusie. Hun ontwerp doet denken aan geregen kettingschakels, die puntvormig glanzen in glanzend zilver. Deze twee sierstrips worden verbonden door een visnet in de binnenste strip, die ook het frame in glanzende zilveren kleur verlicht. De drie houten delen vormen samen een perfect patroon, waardoor Frida een juweel voor de muur is.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Haboku-Sansui Maan stijgt boven de zee The Fighting Temeraire, 1839 The Hay Wain Vrouw met een kat, ca.1875 Portret van Pablo Picasso Pinkie bladerdeeg Stilleven met citroen, sinaasappel en tomaat Elizabeth Winthrop Chanler (Mrs. John Jay Chapman) Pruimen verzamelen Landschap (maanlicht), ca.1833-34 Amandelbloesem Liggende vrouw, ca.1914 Venus in een landschap, 1529 The Garden of Earthly Delights

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Frida (AT) Frida (DE) Frida (CH) Frida (GB) Frida (US) Frida (IT) Frida (FR) Frida (ES) Frida (RU) Frida (HI) Frida (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl