Fotolijstjes Fiore

Fotolijstjes "Fiore"

Gold • Serie: Biltmore • Breedte: 77mm • Hoogte: 37mm
De Fiore-schilderijlijst uit de Biltmore-serie maakt niet alleen indruk met zijn breedte van 77 mm en hoogte van 37 mm, maar ook met zijn elegant ontworpen gouden kleur op de grijze houten strip. De vier opeenvolgende houten elementen vinden hun aantrekkingskracht door eenvoudige en klassieke lijnen aan de buitenrand. Hoe dichter je bij de binnenkant van de fotolijst komt, hoe meer aandacht er wordt besteed aan de componenten die in barokstijl zijn verwerkt. De lijst is bijzonder geschikt voor schilderijen in zwart-wit of houtskool- en potloodtekeningen. Omdat de goudkleurige aanraking van de rand de kijker op het schilderij zelf centreert.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
The Veiled Woman, of La Donna Velata, c.1516 Lente in het iep bos. Rond 1923 Amandelbloesem Korenveld met cipressen Two Naked Women Embracing (Ver Sacrum) De meiden De kus Rellen in Parijs die bezwaar maken tegen de uitvoering van &39;Lohengrin&39; in het Palais Garnier, van &39;Le Petit Journal&39;, 3 oktober 1891 Geel Rood Blauw Nymphs Frans naaktmodel De oorsprong van de wereld De vlinderjager Voor de Hat Shop, 1914 Grand Harbour, Valletta

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Fiore (AT) Fiore (DE) Fiore (CH) Fiore (GB) Fiore (US) Fiore (IT) Fiore (FR) Fiore (ES) Fiore (RU) Fiore (HI) Fiore (ZH) Fiore (PT) Fiore (JP) Fiore (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl