Fotolijstjes Fabrizia

Fotolijstjes "Fabrizia"

Hellgold • Breedte: 70mm • Hoogte: 52mm
Bijna majestueus omlijst dit frame Fabrizia elk kunstwerk. Het frame is gemaakt van massief echt hout met een krijtbasis. Boven alles betovert Fabrizia met zijn lichtgouden kleur, die niet alleen het gewenste beeld benadrukt, maar ook elke kamer een nobel tintje geeft. De strips gerangschikt vanaf de binnenkant van het frame worden breder naar buiten toe. Terwijl de binnenste nok dicht op elkaar geplaatste ornamenten vertoont, is de tussenliggende nok vrij eenvoudig. Het brede sierframe, dat het frame zijn weelderige uitstraling geeft met zijn barokke ornamenten, maakt er een verband mee. Het hout van het frame heeft een breedte van 70 millimeter en de hoogte is 52 millimeter. Niet alleen de vorm van de ornamenten en de afmetingen maken dit frame een individueel ontwerp met objecten om in te lijsten, maar ook het heldere goud van de fotolijst past zich aan elk kunstwerk aan door zijn eenvoudige, maar briljante stijl. Het gebloemde barokke frame kan zowel in hoge oude gebouwen als in moderne gebouwen worden gebruikt - het werkt overal.
Fabrizia 1
Fabrizia 3
Fabrizia 4
Fabrizia 5
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Moeder Mushroom met haar kinderen, ca.1900 Scarborough Kleine stad II of de kleine stad III, 1912-13 Adverteren poster 'Maurin Quina', Le Puy, Frankrijk Allegorie van de filosofie, 1502 Vaas met rozen Zonnebloemen, 1888 Illustratie van 'The Raven' van Edgar Allan Poe, 1882 Rosa: Bengale the Hymenes, uit 'Les Roses', 19e eeuw The Seasons: Summer, 1896 Na een storm, 1903 The Birch Wood, 1903 Vissersboten op het strand van Les Saintes-Maries-de-la-Mer Vrouwelijk hoofd (La Scapigliata) De negende golf

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Fabrizia (AT) Fabrizia (DE) Fabrizia (CH) Fabrizia (GB) Fabrizia (US) Fabrizia (IT) Fabrizia (FR) Fabrizia (ES) Fabrizia (RU) Fabrizia (HI) Fabrizia (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl