Fotolijstjes Catrin

Fotolijstjes "Catrin"

Braun • Breedte: 21mm • Hoogte: 26mm
Een filigraan meesterwerk is gemaakt door de ontwerpers van de fotolijst Catrin. Het smalle frame van echt hout heeft een hoogte van 26 millimeter en slechts een breedte van 21 millimeter en fungeert dus als een licht, luchtig frame dat elke kunstdruk of foto indrukwekkend kan omlijsten. Catrin koos voor een zeer lichtbruin, dat bijna overgaat in een licht goudbeige beige - een schaduw die niet vaak wordt gevonden en daarom bijna een uniek verkoopargument heeft op de vier muren. Op een bijna onopvallende manier werden kleine slijtage-effecten in de binnenkant van het frame opgenomen als een witte en lichtgele structuur. Naast het kleurenschema is de gekozen vorm uniek. Aan de buitenrand eindigt de strook, die soepel omhoog loopt van het binnenframe naar de buitenkant, met een afzonderlijke strook ornamenten die doet denken aan een rits. Om deze indruk schijnbaar te versterken, hebben de makers de kleine lijsten bovendien metallic geverfd. Deze schitterende afwerking versterkt het filigraan en nobele karakter van de fotolijst Catrin.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
De Zwerver boven de Zee van Mist De rode Rigi Naakt in achtergrondverlichting, of De Eau de Cologne, 1908-09 The Birch Wood, 1903 Jonge haas Hypnose Het bloedbad van de onschuldigen Korenveld met kraaien Rozen, 1890 Ritme van een Russische dans Vrouw Naakt Liggend op haar maag Circe, ca.1889 Heilige Drie-eenheid (Troitsa) De gitarist Een wandelpad in Monet&39;s Garden, Giverny, 1902

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Catrin (AT) Catrin (DE) Catrin (CH) Catrin (GB) Catrin (US) Catrin (IT) Catrin (FR) Catrin (ES) Catrin (RU) Catrin (HI) Catrin (ZH) Catrin (PT) Catrin (JP) Catrin (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl