Fotolijstjes Benedetta

Fotolijstjes "Benedetta"

Schwarz • Serie: Imperial • Breedte: 72mm • Hoogte: 51mm
De ontwerpers hebben een bijzonder smaakvolle hand gecreëerd bij het ontwerpen van de Benedetta decoratieve lijst. Afkomstig uit de Imperial-serie, toont het zich met indrukwekkende ornamenten en in een charmant zwart. Door deze mix van vorm en kleur kan elk motief erin worden ingelijst. Bovendien komt elke ruimte in twijfel om het Benedetta-frame een waardig huis te bieden. Ondanks zijn statige stijl is het frame zeer flexibel. Donkere en lichte motieven passen net zo goed bij klassiek als modern, olieverfschilderijen hebben dezelfde aanspraak op Benedetta als zwart-witfoto's. Een klassieke allrounder is Benedetta. Het glanzend zwart heeft geen andere effecten. De ornamenten daarentegen zijn zeer talrijk, maar vakkundig verdeeld in verschillende gebieden. Smalle, afgebakende, eenvoudige stroken worden afgewisseld met kettingachtige randen. En tot slot zijn er arabesken, enerzijds als ranken in een smalle vorm, anderzijds in de vorm van een fantasierijk bloemendecor dat de hoofdbar op een fijne, luchtige manier siert. Het geheel van deze decoraties, lijstwerk en het sierlijke zwart maken het frame Benedetta zo karaktervol. De afmetingen zijn ook niet te omvangrijk en de framevorm wordt vrij eenvoudig gehouden met een lichte projectie in de kamer.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)


  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Twee mannen die de maan overdenken Jonge haas The Rock Needle and the Porte d'Aval, c.1885 Amandelbloesem De gitarist Geel Rood Blauw The Little Valley Etruskische musici, kopie van een fresco uit de 5e eeuw voor Christus in het graf van de luipaard in Tarquinia Compositie, 1930 (wc en indische inkt) Bomen en kreupelhout, 1887 Liggend naakt Jagers in de sneeuw The Fall of the Rebel Angels Vesuvius in Uitbarsting cottage garden

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Benedetta (AT) Benedetta (DE) Benedetta (CH) Benedetta (GB) Benedetta (US) Benedetta (IT) Benedetta (FR) Benedetta (ES) Benedetta (RU) Benedetta (HI) Benedetta (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl