Fotolijstjes Bellina

Fotolijstjes "Bellina"

Wenge-Furnier • Breedte: 31mm • Hoogte: 25mm
De aantrekkelijkheid die donker hout altijd met zich meebrengt, is ook zichtbaar in de Bellina-fotolijst, die door de ontwerpers is gemaakt in wengéfineer. Dit donkere, kostbare hout, dat zijn oorsprong heeft in het tropische regenwoud van Afrika, werd gebruikt als een sjabloon om dit frame een luxe uitstraling te geven. Het frame van echt hout, met een breedte van 31 millimeter en 25 millimeter hoog, is verdeeld in twee afzonderlijke delen gescheiden door een voor in het hout ingebedde groef. Omdat dit een lichtere toon heeft, onderscheidt het zich ook visueel van de twee balken. De onderste houten strook is recht gesneden, terwijl de bovenste naar de voren toe loopt. Beide hebben een houtnerf in wengéfineer. Een interessant contrast is het frame Bellina, wanneer het zijn donkere charme ontmoet op heldere muren, in wit, grijs of zelfs in lichtbruine tinten. Zelfs de motieven die moeten worden ingelijst, profiteren van dit contrast, dat kan worden bereikt met heldere foto's.
 1
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen
Museumslizenz

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)

Produktionszeit: 2-4 Werktage

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Staaltje van onze best verkochte werken
Voor de Hat Shop, 1914 Bruidsreis in Hardanger Voorgevel van de Grote Tempel van Aboo Simbel, Nubia, van &39;Egypte en Nubia&39;, lithografie van Louis Haghe, 1849 Zonder titel, 1925 Mooie prinses Samenstelling Q XX Zelfportret, 1889 Naakt meisje Vertumnus, 1591 Johannes de Doper van het altaarstuk van Isenheim, ca.1512-16 Oriental Nude De oorsprong van de wereld Soft Hard (Soft Hard) 1927 Pastoraal landschap Samson en Delilah

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Bellina (AT) Bellina (DE) Bellina (CH) Bellina (GB) Bellina (US) Bellina (IT) Bellina (FR) Bellina (ES) Bellina (RU) Bellina (HI) Bellina (ZH) Bellina (PT) Bellina (JP) Bellina (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl