Winterlandschap van Funen. door Wilhelm Bendz

Winterlandschap van Funen.

(Winter lanscape from Funen.)

Wilhelm Bendz

Niet geclassificeerde kunstenaars
Winterlandschap van Funen. door Wilhelm Bendz
1831   ·  Gemälde  ·  4.54 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 1540
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Wilhelm Bendz
Een beeldhouwer (Christen Christensen) werkt door levend model in zijn atelier Een rokende partij De Waagepetersen-familie Een jonge kunstenaar (Ditlev Blunck) onderzoekt een schets in een spiegel Een beeldhouwer in zijn atelier werkt vanuit het leven. De medaillewinnaar Christen Christensen. Interieur van Amaliegade. Captain Carl Ludvig Bendz staand en Dr. Jacob Christian Bendz zitten Berglandschap. Portret van de anatoom Henrik Carl Bang Bendz. De broer van de kunstenaar. Buiten het armenhuis van Odense. Winterlandschap van Funen. Portret van Mette Sophie Fuglsang. De artiesten tante Portret van een oudere vrouw. De kerk van Ramsau, 1832 (olie op papier) Portret van een jonge man.
Staaltje van onze best verkochte werken
Liggende vrouwelijke act met gespreide benen Stilleven met vergulde kop, 1635 La Palanca (Pulqueria, Jesus Carranza Avenue), Mexico-stad, ca.1927 Portret van een onbekende man, 1524 Een uitzicht op de baai van Napels, op zoek naar het zuidwesten van de Pizzofalcone richting Capo di Posilippo Heilige Drie-eenheid (Troitsa) Jeanne d'Arc, 1879 Het paleis van de koningin van de nacht, decorontwerp voor &39;The Magic Flute&39; door Wolfgang Amadeus Mozart (1756-91) voor een productie in Berlijn, 1816 Sterrennacht The Chess Players, c.1863-67 Het bad op zomeravond Landschap met de ruïnes van de berg Palatijnse in Rome Neger met pioenen, 1870 Stilleven met mand, 1888-90 Vaas met bloemen

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Winter lanscape von Fünen. (AT) Winter lanscape von Fünen. (DE) Winter lanscape von Fünen. (CH) Winter lanscape from Funen. (GB) Winter lanscape from Funen. (US) Paesaggio invernale da Funen. (IT) Paysage dhiver de Fionie. (FR) Paisaje de invierno de Funen. (ES) Зимний пейзаж от Фюн. (RU) फेनन से शीतकालीन लैन्सस्केप। (HI) 来自Funen的冬季景观。 (ZH) Paisagem de inverno de Funen. (PT) フュンからの冬の風景。 (JP) الشتاء lanscape من Funen. (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl