Winterlandschap van Funen. door Wilhelm Bendz

Winterlandschap van Funen.

(Winter lanscape from Funen.)

Wilhelm Bendz

Niet geclassificeerde kunstenaars
Winterlandschap van Funen. door Wilhelm Bendz
1831   ·  Gemälde  ·  4.54 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 1540
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Wilhelm Bendz
Een beeldhouwer (Christen Christensen) werkt door levend model in zijn atelier Portret van de anatoom Henrik Carl Bang Bendz. De broer van de kunstenaar. Een beeldhouwer in zijn atelier werkt vanuit het leven. De medaillewinnaar Christen Christensen. Berglandschap. Buiten het armenhuis van Odense. De kerk van Ramsau, 1832 (olie op papier) De Waagepetersen-familie Een jonge kunstenaar (Ditlev Blunck) onderzoekt een schets in een spiegel Portret van een jonge man. Een rokende partij Portret van een oudere vrouw. Winterlandschap van Funen. Interieur van Amaliegade. Captain Carl Ludvig Bendz staand en Dr. Jacob Christian Bendz zitten Portret van Mette Sophie Fuglsang. De artiesten tante
Staaltje van onze best verkochte werken
De uitbarsting van de Vesuvius in 1774 Sterrennacht De Boulevard Montmartre op een winterochtend Rivierscène met zwanen De negende golf Het meer van Genève met de Mont-Blanc in het ochtendlicht Het meer van Genève met de Mont-Blanc in de ochtendrood irissen Caféterras, Forumplein, Arles, 1888 De lunch: de tuin van Monet in Argenteuil, ca.1873 Dame met een hoed en een verenboa, door Gustav Klimt (1862-1918). Big Sky, Hill Top, Todi, Umbria, 1998 Parijse vrouw op de Place de la Concorde, ca.1890 De ruïnes van de kapel van Holyrood zelfmoord

Meisterdrucke Logo long

   Hausergasse 21
       9500 Villach, Austria
   +43 4242 25574
   office@meisterdrucke.com
Sociale media en talen
                   

Winter lanscape von Fünen. (AT) Winter lanscape von Fünen. (DE) Winter lanscape von Fünen. (CH) Winter lanscape from Funen. (GB) Winter lanscape from Funen. (US)
Paesaggio invernale da Funen. (IT) Paysage dhiver de Fionie. (FR) Paisaje de invierno de Funen. (ES) Зимний пейзаж от Фюн. (RU)
फेनन से शीतकालीन लैन्सस्केप। (HI) Paisagem de inverno de Funen. (PT)

Erfahrungen & Bewertungen zu Meisterdrucke
Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 21 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Winter lanscape von Fünen. (AT) Winter lanscape von Fünen. (DE) Winter lanscape von Fünen. (CH) Winter lanscape from Funen. (GB) Winter lanscape from Funen. (US) Paesaggio invernale da Funen. (IT) Paysage dhiver de Fionie. (FR) Paisaje de invierno de Funen. (ES) Зимний пейзаж от Фюн. (RU) फेनन से शीतकालीन लैन्सस्केप। (HI) Paisagem de inverno de Funen. (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl