Berglandschap. door Wilhelm Bendz

Berglandschap.

(Mountain landscape.)

Wilhelm Bendz

Niet geclassificeerde kunstenaars
Berglandschap. door Wilhelm Bendz
1831   ·  Gemälde  ·  4.79 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 1533
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Wilhelm Bendz
Interieur van Amaliegade. Captain Carl Ludvig Bendz staand en Dr. Jacob Christian Bendz zitten De Waagepetersen-familie Een beeldhouwer (Christen Christensen) werkt door levend model in zijn atelier Een beeldhouwer in zijn atelier werkt vanuit het leven. De medaillewinnaar Christen Christensen. Berglandschap. Portret van de anatoom Henrik Carl Bang Bendz. De broer van de kunstenaar. Een jonge kunstenaar (Ditlev Blunck) onderzoekt een schets in een spiegel Buiten het armenhuis van Odense. Winterlandschap van Funen. Portret van Mette Sophie Fuglsang. De artiesten tante Portret van een oudere vrouw. Een rokende partij De kerk van Ramsau, 1832 (olie op papier) Portret van een jonge man.
Staaltje van onze best verkochte werken
De dans van Apollo met de muzen The Cave of the Storm Nymphs, 1903 naakte waarheid Stilleven met citroen, sinaasappel en tomaat Hooien De rode toren in Halle Nadat de zon ondergaat De dood van Germaine Cousin (1579-1601) de Maagd van Pibrac, ca.1863 De val van Icarus Oude huizen in Krumlov De lezer omhuld met bloemen Adverteren poster 'Maurin Quina', Le Puy, Frankrijk Naakt in achtergrondverlichting, of De Eau de Cologne, 1908-09 The Soul of the Rose, 1908 De geboorte van Venus

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Berglandschaft (AT) Berglandschaft (DE) Berglandschaft (CH) Mountain landscape. (GB) Mountain landscape. (US) Paesaggio montano (IT) Paysage de montagne (FR) Paisaje de montaña (ES) Горный пейзаж. (RU) पहाड़ का परिदृश्य। (HI) 山地景观。 (ZH) Paisagem montanhosa. (PT) 山の風景。 (JP) منظر طبيعي للجبل. (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl