Een rokende partij door Wilhelm Bendz

Een rokende partij

(A Smoking Party)

Wilhelm Bendz

Niet geclassificeerde kunstenaars
Een rokende partij door Wilhelm Bendz
1827   ·  Öl auf Leinwand  ·  11.02 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 1530
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Wilhelm Bendz
Interieur van Amaliegade. Captain Carl Ludvig Bendz staand en Dr. Jacob Christian Bendz zitten De Waagepetersen-familie Een beeldhouwer (Christen Christensen) werkt door levend model in zijn atelier Een beeldhouwer in zijn atelier werkt vanuit het leven. De medaillewinnaar Christen Christensen. Berglandschap. Portret van de anatoom Henrik Carl Bang Bendz. De broer van de kunstenaar. Een jonge kunstenaar (Ditlev Blunck) onderzoekt een schets in een spiegel Buiten het armenhuis van Odense. Winterlandschap van Funen. Portret van Mette Sophie Fuglsang. De artiesten tante Portret van een oudere vrouw. Een rokende partij De kerk van Ramsau, 1832 (olie op papier) Portret van een jonge man.
Staaltje van onze best verkochte werken
Het buffet, 1884 De dorpsschool Twee mannen die de maan overdenken Ruby, Gold and Malachite, 1902, 1912. Stilleven met een schedel, vanitas-schilderij Heksen Sabbat Koud water karspitze in de Karwendel Een 'Shunga' (erotische afdruk), van 'Manpoku Wago-Jin': liefhebbers en een wijnpot, 1821, (kleurhoutblok) De renbaan van Constantinopel Kerk in Cassone Tapestry met de Handelingen van de apostelen. De verblinding van Elymas, geweven in de Beauvais Workshop onder leiding van Philippe Behagle (1641-1705), 1695-98 (wollen tapijt) De rode toren in Halle Populieren in het zonlicht Een zondag op The Great Jatte - 1884 Naakt meisje

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Ein Raucherpartei (AT) Ein Raucherpartei (DE) Ein Raucherpartei (CH) A Smoking Party (GB) A Smoking Party (US) Una festa per fumatori (IT) Une fête de fumer (FR) Una fiesta de fumadores (ES) Вечеринка для курящих (RU) एक धूम्रपान पार्टी (HI) 吸烟派对 (ZH) Uma festa de fumar (PT) 喫煙パーティー (JP) حفل التدخين (AE)


(c) 2020 meisterdrucke.nl