Moses Hart door Unbekannt Unbekannt

Moses Hart

(Moses Hart)

Unbekannt Unbekannt

Niet geclassificeerde kunstenaars
Moses Hart door Unbekannt Unbekannt
Niet gedateerd   ·    ·  5.12 Megapixel  ·  Afbeelding ID: 4319
   Toevoegen aan favorieten
0 Beoordelingen
Mockup 1 Mockup 2 Mockup 3 Mockup 5 Mockup 6 Mockup 7


Configureer kunstafdruk Configuratie opslaan / vergelijken

Gemälde
Veredelung
Keilrahmen

€ 00.00
(inkl. 20% MwSt)  Meesterlijke Kunstafdrukken
  Oostenrijkse productie
  Wereldwijde verzending
Andere kunstafdrukken van Unbekannt Unbekannt
Unknown maker, French - Nude Study of a Black Female 9e Ward, William, New Orleans, 2006 Louis XVI monumentale klok en barometer: klokbeweging door Robert Robin (fl.1742-99), barometerbeweging door Mossy, koffer door Weisweiler en Beneman, één van een paar gemaakt voor Koningin Marie Antoinette Gezicht op de buitenlandse fabrieken in Canton tijdens de brand van 1822, ca.1822 Deel van de Tabula Peutingeriana (Peutinger-tafel, Peutinger-kaart), een geïllustreerd itinerarium van het wegennet in het Romeinse rijk Detail van Italië van de Peutinger-kaart kopie Meester van het Hohenlandenberg-altaar (toegeschreven aan Matthias Gutrecht de Oude) Onbekende foto Mozes en Aäron met de tafelen der wet Paul Gauguin en zijn vrouw, Mette Sophie Gad, in Kopenhagen, 1885 Moskee lamp, met toewijding aan Shibi-Abdania Kafur ar-Rumi, midden 14e eeuw (geëmailleerd glas) De goede herderin Kaart van de Goudkust ten tijde van de Derde Ashanti-expeditie in 1874 Carmona, provincie Sevilla, Spanje. Romeinse mozaïek van Medusa in het stadhuis. Carmona, provincie Sevilla, Spanje. Romeinse mozaïek van Medusa in het stadhuis. Portret van de theoloog Jeremias Friedrich Reuss (1700-1777), hoogleraar theologie in Kopenhagen.
Staaltje van onze best verkochte werken
Mooie prinses Schaduwen op de zee. The Cliffs at Pourville The Seasons: Autumn, 1896 De kus The Milkmaid Zonnebloemen, 1888 Portret van Jeanne Hebuterne in een grote hoed, ca.1918-19 Vernietiging van The Course of Empire De Zwerver boven de Zee van Mist Adele Bloch Bauer Dood van de Gezegende Ludovica Albertoni, uit de Altieri-kapel, 1674 (marmer) De grote rode draak en het beest uit de zee Jongen in een rood gilet, c.1775-80 Man op een balkon, ca.1880 De gitarist

Partner Logos

Kunsthistorisches Museum Wien      Kaiser Franz Joseph      Albertina

Meisterdrucke Logo long
Hausergasse 25 · 9500 Villach, Austria
+43 4242 25574 · office@meisterdrucke.com
Partner Logos

               

Moses Hart (AT) Moses Hart (DE) Moses Hart (CH) Moses Hart (GB) Moses Hart (US) Moses Hart (IT) Moses Hart (FR) Moses Hart (ES) Моисей Харт (RU) मूसा हार्ट (HI) Moses Hart (PT)


(c) 2020 meisterdrucke.nl